Aitolahden adventtiseurakunta Vain syntisille ja erehtyneille - muutkin tervetulleita vierailemaan!

Rukouspyynnöt

Lähetä rukouspyyntö

 • Kiitän kodista. Sain myös puolison. Oma ongelmani: erityisherkkyys ja pahojen henkien tekemä kiusa minua kohtaan. Pyydän apua: Jeesus tarjoan elämäni. Kiitos
  - February 29, 2016
 • Ystäväni vaimo uhkaa muuttaa nyt lauantaina pois miehensä ja lastensa luota. Jeesus auta ja rauhoita hänen mieltään. Kiitos!
  - October 16, 2015
 • Rukouspyyntö! Pyydän rukousapua vaikealle hoitomatkalle (paha reuma/aivoinfartti) että Jumala auttaisi, parantaisi, vahvistaisi ja antaisi uutta voimaa ja terveyttä. kiitos Teille avusta sisar/veli
  - October 09, 2015
 • Rukouspyyntö! Aivosairaus potilaan puolesta, että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan, tv. vaimo Rukospyyntö: Vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta, Kaarina Rukouspyyntö: Kipeä tätini ja hänen perheensä puolesta että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään. Rukouspyyntö: Veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että Jumala tarttuisi heidän elämäänsä, pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan. Rukouspyyntö: Sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta että Jumala parantaisi ja vahvistaisi.
  sisar - September 30, 2015
 • Rukouspyyntö! Jumala suojaa perheemme ja avioliittomme ja kätke veren suojaan. (teemme hyvin vaikealla hengellisellä alueella hengellistä työtä.)
  sisar - September 30, 2015
 • Jeesus rakas! Vaikuta niin että kristityt heräävät vaikuttamaan! Auta että nyt 97243 kannatusilmoitusta saadaan 100 000 täyteen! Kiitos jokaisesta allekirjoituksesta! Siunaa 100000 nimeä täyteen! Auta Jeesus ettei paha pääse valtaan siksi että hyvät vaikenevat! Jeesus herätä jokainen vastuuseen! Herätä Isä ja johdata netissä liikkuvat kristityt sivuillle aito avioliitto ja anna heidän muistuttaa myös tuttuja ja ystäviään kuten oma ystäväni teki! Kiitos Jeesus!
  - September 28, 2015
 • Rukoilkaa puolestani. Minulla todettiin lihashermo sairaus. Jeesus auta. Lisäksi joudun eturauhasen höyläykseen lokakuun alussa. Kiitos muistamisesta
  Juhani - September 26, 2015
 • Pyydän rukousta itseni ja miesystäväni puolesta. Meillä on ollut vaikeita aikoja ja luottamuksen puutetta. Erossakin olemme olleet,mutta jatkamme nyt yhdessä. Toivon,että miesystäväni pitäisi kiinni asioista mitä on luvannut ja oppisin luottamaan häneen ja voisimme olla onnellisia yhdessä. Yhteinen asunto olisi myös toiveissa.
  ? ? - September 23, 2015
 • Tarvitsemme Herran Jeesuksen voimaa ja voitelua evankeliumintyöhön jota teemme toreilla ja kohtaamme paljon ihmisiä. Herra anna väkeä väsyneelle ja voimaa voimattomalle sekä avaa kaikki paikat että saamme kohdata todella paljon ihmisiä. Herra Jeesus anna myös esirukoilijoita sekä siunaa kun kokoonumme torstaisin rukoilemaan yhdessä. Pyydän myös armoa avioliittooni sekä iloa liikkua luonnossa ja kerätä voimia sekä terveyttä. Suurkiitos Teille.
  - September 13, 2015
 • Joka päivä aamusta iltaan on rintaan ja kurkkuun puristusta ja muuta oiretta. En voi elää. uskon, että se on paha henki. Voitteko porukassa rukoilla Jeesusta ottamaan pois ja muuttamaan elämäni? Tätä jatkunut n 10 vuotta. Kaikki mennyt hukkaan. Itkin juuri.
  - September 02, 2015
 • May God heal Mother, our beloved one who has lung cancer. Caused by the cancer, she has been suffering back pain for about 11 months. May God has mercy on her to release the pain and give her health. Through all His grace, she will feel the presence of God and accept her savior. May God help the relatives out in this difficult situation. Give them strength and hope to see God's unchanging love.
  - September 02, 2015
 • Eläkeläisten asumistuen säilymisen puolesta.Ilmassa on toivoa. Sos. terv. ministeri on suostunut vastaanottamaan adressin asiasta ensi viikolla. Sen jälkeen asia on tietysti koko hallituksen käsissä. Tämä asia on aiheuttanut suurta hätää ihmisissä jotka jo ennestään kamppaleivat selviytyäkseen.
  Elsa - September 02, 2015
 • Pyydän esirukousta koko elämäntilanteeni puolesta: sairaus, toimeentulo, asuminen ja uskoni. Hallituksen suunnitelmat leikata eläkeläisten asumistuesta on tehnyt minut hyvin ahdistuneeksi.
  - August 31, 2015
 • Rukoillaan sen puolesta, että hallitus peruisi päätöksensä leikata eläkeläisten asumistukea. On paljon heikossa asemassa olevia, hyvin sairaita eläkeläisiä, joilla ei olisi varaa hoitoihin eikä lääkkeisiin enää sen muutoksen jälkeen. Rukoillaan myös, että Jumala pitäisi huolen minunkin toimeentulostani. Asunnossani on korkea vuokra jonka eläkkeensaajan asumistuki on aika hyvin kattanut tähän asti. Rukoillaan, että jos se muutos tulee, niin saisin joko pienemmän ja halvemman asunnon tai sitten työpaikan josta saisi sen verran palkkaa, ettei tarvitsisi asumistukea enää. Vanhempani ovat luvanneet myös auttaa minua taloudellisesti. Silti on huoli ja murhe. Rukoillaan, että luottaisin Jumalan huolenpitoon enkä murehtisi asiaa enää.
  huoli - August 25, 2015
 • Rukousaihe: Herra kosketa 84 vuotiaan isäni terveyttä, anna apusi hänen univaikeuksiin. Anna isäni löytää sinut pelastajanaan. Auta myös miestäni töissään, anna hänelle sinun viisauttasi. Siunaa avioliittoamme ja kosketa meidän molemipien terveyttä parantaen.
  - August 12, 2015
 • Esirukouspyyntö että Jeesus pelastaisi uskoon minut, vaimoni ja äitini sekä auttaisi vaikeassa elämäntilanteessa sekä löytämään raamatullisen seurakunnan.
  Pasi H - August 02, 2015
 • Työpaikallani on eräs erittäin hankala ihminen. Hän on saanut paljon pahaa aikaan työntekijöiden keskuudessa. Häntä varten on pyydetty ulkopuolinen psykologi, mutta sekään ei ole tehonnut. Hän juonii ja pomottaa työkavereitaan ja on aina vihainen. Hän hämmentää ja myrkyttää työilmapiiriä. Herra auta sinä!
  - July 09, 2015
 • Please Pray...I'm 43 , Never been in a relationship, been praying for relationships for over 20 years. Please Pray GOD brings me female companion for loving relationship in JESUS Name Amen. Pray GOD brings me relationship exceedingly abundantly above what I can imagine in JESUS Name Amen.
  P C - June 29, 2015
 • Rakas Jeesus pelasta ystäväni E, vaikuta hänessä rehellisyyttä ja uskollisuutta. Auta että parantuisin sarkoidoosista, että ei tarvitsisi syödä kortisonia. Toivon itselleni elämänkumppania, Herra johdata asiassa. Tapahtukoon Sinun tahtosi.
  S - June 23, 2015
 • On vakava rukouspyyntö: Että vaimoni saisi irrottautua kaikesta penseydestä ja kylmyydestä ja voisi uudistua sekä rakastua taas Jeesukseen sekä hänen sanaansa. Samoin avioliittomme saisi uuden ajan missä voisimme yhdessä palvella Herraa ja kaikki häiritsevät ihmiset viedään pois elämästämme. Jeesus siunaa myös perheemme loma ja voisimme käydä myös seurakunnissa matkalla. Kiitos kun rukoilette näiden asioiden puolesta.
  - June 20, 2015
 • Pyydän rukousta loman puolesta. Herra Jeesus auta kaikessa ja virvoita väkevästi. Kiitos
  - June 17, 2015
 • Pyydän rukousta että taloyhtiön asiat menee hyvin remontin ajan ja urakoitsija ei huijaa ja teetä lisätöitä lainkaan. Herra valvo sinä työmaata ja anna mulle viisautta ja rohkeutta puuttua jos jotain menee väärin. Herra auta että isännöitsijä on nöyrä ja tekee mitä hallitus päättää. Kiitos Jeesus että murtuu pimeyden valta taloyhtiössämme. Amen
  - June 03, 2015
 • Jeesus Auta!
  - May 17, 2015
 • Pyydän rukousta. Erosin miesystävästäni äskettäin. Meillä oli vaikea suhde viisi vuotta, mutta ajoittain hyviäkin aikoja. Mies valehteli paljon, rikkoi lupaukset, käytti alkoholia ja kävi baareissa vaikka aina lupasi, että ei enää. Toivon, että tähän asiaan tulisi muutos ja voisin luottaa häneen ja voisimme saada hyvän elämän yhdessä. Olen surullinen ilman häntä ja asunnotonkin nyt. Rukoilen joka aamu ja ilta tämän asian puolesta. En tiedä enää mitä teen. Kiitos rukoilijoille ja kiitos Jumalalle joka kuulee rukoukseni.
  - May 15, 2015
 • Kaksi miestä alttarilla, Toinen kiittää, ylistää, Olevinaan Jumalaa, Vaikka kunnian varastaa, ja itsensä korottaa, kun muita parempana pitää itseään, Tuo uuden ajan Fariseus. Toinen miehistä itkee vain, On hiljaa ei uskalla puhua, Syntinen, likainen, arvoton, Astuu hiljaa eteen Jumalan, Kysyy hiljaa kuiskaten, Vieläkö sä tahdot, käyttää minua? Jos tahdot, niin minut puhdista, Tästä synnistä vapautta, Näistä kahleista vapautta. Kuinka paljon onkaan Rakkautta, Vapahtajan haavoissa? Kuinka paljon onkaan armoa, noissa kärsivissä silmissä? Minä pieni ihminen, hämilläni, häpeissäni, noiden silmien edessä, tuo lämpö, rakkaus, armo, Ei niitä voi käsittää, Eikä koskaan ymmärtää.
  - May 10, 2015
 • Että yksinäisyyteni poistuisi ja jaksaisin etsiä koti seurakuntaa ja että taloudellinen tilanne paranisi ja etten enää ikinä lankeaisi alkoholiin
  J T - May 08, 2015
 • poikani polesta hän käytä lääkettä väärin, Jeesus auta hänen perhettä
  - May 05, 2015
 • Herra siunaa J:aa esikoulussa ja tulevalla koulutiellä. Amen.
  - May 05, 2015
 • Tuttavani poika oli kaksi päivää insuliinishokissa ja se vaikutti aivoihin vieden puhe- ja nielemiskyvyn. Jeesus, rukoilemme että teet paranemisihmeen tuossa nuoressa miehessä nimesi kunniaksi. Kiitos!
  - May 05, 2015
 • H:n ja minun puolesta. Lisäksi katkeran nuorehkon lesken puolesta, joka levittää katkeruutta ympärilleen.
  - May 03, 2015
 • Herra, auta nyt! Nuori mies ja isä tarvitsee Jumalaa kipeästi. Mies on hyljännyt vaimonsa, lapsensa ja Jumalan. Mies on sekaantunut todella vaaralliseen elämään. Mies ei näe itse omia virheitään vaan syyttää kaikista ainoastaan muita. Tämä mies tarvitsee Jumalaa. Jumalaa joka aukaisee miehen silmät näkemään omat virheensä. Jumalaa joka koskettaa miestä rakkaudella niin, että mies tulee itkemään vääriä valintojaan ja pyytämään asioita anteeksi. Tämä mies tarvitsee Jumalaa niin, että Jumala vapauttaa hänet tämän hetkisen elämän kahleista ja niin, että tämä mes tulee takaisin uskoon! Tämä mies todella tarvitsee Jumalaa. Hätä on todella suuri. Levittäkää rukouspyyntöä! Herra siunatkoon teidän esirukoilijat!
  auttakaa - May 03, 2015
 • Tarvitsisin kiperästi apua tilanteeseeni. Minulta todettiin hiljattain kilpirauhasen vajaatoiminta ja kilpirauhasarvot ovat lääkityksellä normalisoituneet. Kroppani on kuitenkin tärissyt yötä päivää usean kuukauden ajan ja tilanne on muodostunut kestämättömäksi itselleni. Edes kilpirauhasarvojen normalisoituminen ei ole vienyt tärinää pois. Olen ihan hukassa. .... Olen erittäin kiitollinen jos rukoilette puolestani. Aurinkoista kevättä <3
  J - April 30, 2015
 • Pyydän esirukousta vaikeasti syöpäsairaan isäni H:n puolesta. Herra, anna isälle voimaa kestää hoidot ja pysäytä syövän eteneminen. Herra, pyydän sinulta ihmeparantumista, mihin vain Sinulla on valta ja voima.
  S - April 29, 2015
 • rukouspyyntö veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että Jumala tarttuisi heidän elämäänsä, pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan.
  - April 29, 2015
 • Psalmi 120:7 Rauhaa minä tahdon, mutta jos sanankin sanon he ryhtyvät sotaan. Auta Isä ratkaise tämä tillane ja anna meidän löyttääsopu välillämme oleviin riitaisuuksiin, riitaisuuksiin jotka hajotavat seurakuntaa ja uhkaavat myös muita ihmisuhteitani. Vaikkutta hänessä tekeminen ja halu, jotta hän haluaisi jälleen olla minuun yhteydessä ja sopia välisemme riitaisuudet (Fil. 2:13). Isä tuo takaisin tuo eksynyt lammas, sillä eikö yksi eksynyt ole ennemän kuin 99 turvassa olevaa, (Matteus 18:12-14). Tuo hänet takaisin anna minun nähdä hänen täytyvän jälleen sinun rakkaudellasi. Kiitos Isä, että voin luottaa siihen, että sinä tämä kykenet tekemään ja että kuulet rukoukseni sillä eihän sinun kätesi ole lyhyt auttamaan ja mikä on sinukle mahdotonta oi kaikkivaltias Jumala. Jeesuksen Kristuksem veressä ja voimassa aamen.
  - April 25, 2015
 • Uskovalle perheenäidille annettu lääkäristä vahva epäily suolistosyövästä. Rukoillaan hänelle yliluonnollista rauhaa, ja sitä, että tulokset olisivatkin positiivisia. Herra auta!
  - April 22, 2015
 • Uskovalle perheenäidille annettu lääkäristä vahva epäily suolistosyövästä. Rukoillaan hänelle yliluonnollista rauhaa, ja sitä, että tulokset olisivatkin positiivisia. Herra auta!
  - April 22, 2015
 • Rukoillaan yhdessä: 1. Uskovalle naiselle elämänhalua ja uskovaa puolisoa, tai sitten että hän voisi olla tyytyväinen omaan elämänsä. 2. Aikuselle pojalleni työasioihin johdatusta ja selvyyttä, sekä uudistumista uskossaan. 3. Pelasta Heidi ja hänen äitinsä. Anna omakotitalon mennä kaupaksi. 4. Siunaa avioliittoamme.
  Maria777 - April 21, 2015
 • Vieläkö on syli avoinna, vieläkö voi tuhlaaja palatta, vai olenko minäkin jo kuollut kahdesti? Kuinka paljon rakkautta, tuolla verisellä ristillä? Kuinka paljon armoa, sun käsiesi haavoissa? Kuinka monta syntiä, noissa nauloissa, tuossa keihään kärjessä? Kurja pieni syntinen, tuskin vaivojesi arvoinen, silti minut valitsit, minulle rakkautesi annoit, minun syntini kannoit, vieläkö on kutsu voimassa, vieläkö sä tahdot käyttää minua? Vai onko jo liian myöhäistä? Tässä olen Jumala, taas edessäsi kuolleena, kuitenkin Kristuksen kautta elossa, tässä olen käytä minua, minut jälleen puhdista. Kiitos.
  - April 21, 2015
 • Kiitos Jumala, että sanassasi olet luvannut auttaa sekä ihmisiä että eläimiä. Tuon rukouspyynnön kissan jatkuvan virtsatieinfektion puolesta ja pyydän, että nyt tämä toinen antibiootti auttaisi ja kissa saisi vielä terveyden ja elämänarvoisia elinpäiviä, jos se on Herran tahto. Kiitos rukousystävät, kun jaksatte muistaa tätäkin pientä rukousta!
  - April 08, 2015
 • Rukoilkaa minulle voimia, todella paljon voimaa. Herra on sallinut minulle viime aikoina todella paljon negatiivisia asioita. Olen uskollinen ja turvaudun Jumalaan entistä tiukemmin, mutta voimat ovat lopussa. Rukoilkaa myös paljon mieheni puolesta, että hän pääsisi parantumaan rikkinäisyydestään. Hän on kokenut paljon kovia ja häntä koetellaan todella paljon. Meitä perheenä koetellaaa. Rukoilkaa meille voimaa, viisautta ja uudistumista. Herra pitää meistä huolen, mutta Häntä me tarvitsemme entistä enemmän. Rakas Jumala kosketa sinä miestäni sinun täydellisellä ja parantavalla kädellä. Isä sinä näet kuinka hauras on mieheni sydän, sinä näet kuinka paljon se on haavoja täynnä. Jeesus rakas kosketa sinä minun mieheni sydäntä sinun parantavalla kädelläsi ja voitele sydän parantavalla rakkauden öljylläsi. Herra kiitos, että sinä varjelet. Kiitos Jeesus!
  - April 02, 2015
 • Jos vielä on syllisi avoina ja minut tahdot siihen sulkea, niin silloin seison tässä ja itkien taistellen kunnes kuulen sinun kuiskaavan: "Lapseni, sydämesi on minun." Isä anna minun tuntea sinun voimmasi, anna minun nähdä sinun kirkautessi, anna sinun voimasi ja valosi virrata minun pienten käsieni kautta Jeesuksen uhriveren vuoksi Isä. Jeesuksen Kristuksen nimessä, aamen.
  - March 22, 2015
 • muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut minun tilanteesta, en tiedä kuinka tulen jaksamaan, minulla on yli 150 kiloinen mies, rukoilkaa, että hän voisi alkaa laihtumaan, ja olisi tahtoa ja voimia. kiitos jos muistatte minua. ja, että minulla olisi hyvä ensiviiko ja muuta, kiitos jos muistatte. kiitos.
  M - March 21, 2015
 • Herra, siunaa J:n sydänleikkausta. Auta, että sydän tulee täysin kuntoon, että J saa palvella Sinua, Herra, ilman terveysongelmia! Herra, auta myös, että J saisi niin läheisen suhteen Sinuun kuin se ihmiselle on mahdollista! Siunaa myös J:n alkavia opintoja ja perhe-elämää. Anna hänelle niin paljon rakkautta elämään, että hänellä on, mistä antaa.
  M - March 21, 2015
 • Isä tuo takaisin tuo eksynyt lammas, sillä eikö tuo yksi ole enemmän arvoinen kuin muut 99. Luuk 15:4-7. Kiitos Isä että voin luottaa siihen, että sinä tämän teet. Jeesuksen Nimessä aamen.
  - March 15, 2015
 • Isä tuo takaisin tuo eksynyt lammas. Tuo hänet takaisin seurakunta yhteyteen ja vahvista keräämäsi nuorisotiimi. Tuo meidän välilemme keskinäinen rakkaus. Isä auta! Johdatelle hänet erämaahan ja viihdytelle häntä siellä, tuo hänet takaisin Isä! Vaikutta hänessä tekeminen ja halu, jotta hän tuntisi hyväksi palatta seurakuntaan ja että voisimme sopia välejämme. Tuo välilleme rauha, tuo takaisin se yhteys joka meillä oli ja anna meidän jälleen rukoilla yhdessä. Anna meidän taistella yhdessä ja viedä ylsönousemuksen soihtu tähän pimeyden maailmaan. Jeesus Auta! AUTA! Jeesuksen Kristuksen veressä ja voimassa, aamen.
  - March 15, 2015
 • Herra anna äitini saada apua. Amen
  - March 14, 2015
 • Rukousta lääkärireissuun, niin varjelus automatkoihin. Ja erityinen viisaus lääkärille tutkia, kuunnella , olla rauhoittava ja ystävällinen ja enenkaikkea viisas mitä tehdään ja milloin ja missä ja miten ja anna rauha tälle sukulaiselleni joka pelkää niin kovin mitä hoitoja on edessä ja anna luottamus ja yliluonnollinen rauha ja toivo ihottuma asioissa ja sen takana olevissa syissä.
  - March 13, 2015
 • Taas edessäsi, aika seisoo paikallaan, itken vain armoa, katson rikkinäistä kelloa, aika seisoo paikallaan, silti se kuuluu liian nopeaan. Taas edessäsi, ei mitään sanottavaa, ei puolusteltavaa, aika seisoo paikallaan, silti se kuuluu liian nopeaan. Taas kuiskaan aikaan ajattomaan, vain nyyhkytystä ulos saan, itken hiljaa armoa, Isä pyydän käytä minua, tahdon olla sinun kokonaan, anna hiljaisuuden loppua, anna äänesi kuulua! Taas lihaani synnissä ruokin, heikkona lankesin ja sinua epäilin, lohtua lihastani etsin, taas lailla tuhlaajan, eteesi palajan, mitä minä voisin sanoa? Millä itseäni puolustaa? Polta minut puhtaaksi, Riko, vala uudestaan, polta kuona kokonaan!
  - March 12, 2015
 • * rukospyyntö vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta k * * rukouspyyntö kipeä tätini ja hänen perheensä puolesta että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään. * * rukouspyyntö veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että Jumala tarttuisi heidän elämmäsä pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi jeesusken veren suojaan. * * rukouspyyntö sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta että Jumala parantaisi ja vahvistaisi. *
  - March 12, 2015
 • Pyydän että muistatte rukouksin evankeliointityötämme. Meitä on pieni ryhmä ja Herra ohjaa tarkasti ja anna voitelu puhua ihmisille evankeliumia. Jeesus siunaa kauniilla säällä ja anna hyvä kevät ja kesä. Jeesus siunaa lapsemme että voivat hyvin, saavat töitä ja hyvät puolisot, Jeesus ole armollinen meille äläkä muista pahoja tekojamme. Kiitos paljon Teille.
  - March 11, 2015
 • [Lyhennetty]... Isä nosta kansasi taistoon. Nosta soturisi ylös. Avaa meidän sydämemme todelliseen paastoon joka on sinun mielesi mukainen, mitä hyötyä on pidätäytyä ruuasta tai juomasta jos sydän ei kuitenkaan ole Herraa etsiväinen. ... Avaa Isä meidän sydämmemme todella tekemään sinun tekojasi, Jeesuksen tekoja! ... Avaa satteesi porttit ja nosta armeija, kuolleiden luiden armeija joka todella tekee sinun tahtosi ja jotta seuraavat ne merkit jotka sinä olet säättänyt. Isä nosta soturisi taistoon ja anna sinun tullesi levittä. Sen tulen jotta sinä tulit viskaamaan maan päälle, anna sen tulen syttyä ja polta pois huoneestasi kaikki se saasta ja kuona mitä siellä on. Auta meitä palvelijoitasi kohtaamaan ihmiset ihmisinä katsoen mallia siitä kuinka Kristus kohtasi ihmisiä ja kuinka hän heitä lähestyi aina lempein sanoin ja rakkaudella eikä koskaan ketään käänytänyt pois. Halvan hän valitsi ja nosti kunniaan jotta se mikä korkeaa maailmassa oli tulisi halvaksi. Aarre on siellä missä kukaan ei näe mitään arvokasta, kätketynä niihin särjetyihin sydämiin jotka sinä itse tunnet ja olet edeltä kutsunut kulkemaan sinun poikasi Kristuksen seuraajina. Anna sade Jumala ja herätä kuolleet luut, puhalla niihin taas henki. Isä auta meitä ja anna meille sydän rukoilla sinun tahtosi mukaan ja anna meidän kaikkien tekojemme olla rukousta ja työtäs sinulle. Isä kiitos siitä armosta jonka sinä olet antanut poikasi veren kautta myös minulle pienelle syntiselle, ilman tuota verta minulla ei olisi minkäänlaista oikeutta edes tulla sinun etteesi tai rukoilla sinua, mutta tuo oikeus tulla sinun etteesi on annettu minulle Kristuksen veren kautta, veren kautta joka peittää kaikki syntini ja pahat tekoni ja ajatukseni joihin minä hukkuisin ellen saisi jokapäivä kylpeä tuossa sovituksen veressä jolla minut ja kaikki ihmiset on ostettu. Mikä minä olen sinun edessäsi pelkää tomua ja tuhkaa!.....
  - March 10, 2015
 • Pyytäisin voimakasta johdatusta ja viisautta parisuhdeasioihin ja ennen kaikkea Jumalan johdatusta etten omassa voimassani tekisi Jumalan tahdon vastaisia päätöksiä parisuhteen tulevaisuudesta. Pyytäisin, että Jumala kirkaistaisi tahtonsa minulle, haluan toimia Hänen tahtonsa mukaisesti.
  harhaileva - March 08, 2015
 • Rukous mieheni aivosyövän vuoksi; täydellinen paraneminen ja ennalleenasettaminen Jeesuksen nimessä!
  A - March 06, 2015
 • Rukoillaan M -nimisen nuoren miehen ja hänen perheensä puolesta. Rukoillaan, että M rakastuisi uudestaan vaimoonsa ja saisi kokea Jumalan suurta rakkautta. Tämä perhe todella tarvitsee sinua. Heidän hätänsä on todellinen. Rukoillaan.
  A - March 03, 2015
 • Kuolema, siinä ruumissa yhä elän, Lihassa, vaikka piti vaeltaa hengessä, Saastutettuna, taas seison edessäsi, Kädet verillä, jälleen sinua löin, naulat käsiisi iskin, sinut jälleen tuskalla lävistin, piikkikruunun päähäsi asetin, temppelisi jälleen saastutin. Nämä kädet syntisen, tämän mustan sydämen, siinä kaikki mitä tuon eteesi, loppu jääköön käsillesi lävistetyille, niille jälleen jätän elämäni, hiljaa tuuleen kuiskaten; Onko vielä armoa jäljellä, saanko minäkin nähdä taivaan maan, vai vaivunko jo tuonellaan, tulijärveen kuolemaan? Silloin vastauksen tuulessa kuulen, hiljaisen ja hempeän, Älä pelkää, usko ainoastaan; ei lopu armo milloinkaan, Ei hylkää Kristus syntistä ystävää, vaan puhdistaa, pesee verellään, polttaa puhtaaksi tulellaan, Luo uudeksi kokonaan. -Hukkuvan hätähuuto.
  - March 02, 2015
 • Kiitos rakas Jeesus, että sinä näet eksyksissä olevan nuoren miehen. Miehen joka etsii itseään. Miehen joka on ollut sinun lampaasi joka on nyt eksynyt sinun luotasi. Etsi tuo lammas. Tuo lammas kotiin ja pidä tästä lampaasta todella hyvää huolta. Isä sinä näet tämän nuoren miehen vanhemmat ja läheiset. Anna heille voimia. Anna jokaiselle uskoa ja rakkautta tätä nuorta miestä kohtaan. Anna rakkaudellisen läpimurron tapahtua tässä nuoressa miehessä. Kiitos siitä, että me saamme luottaa, että sinä käännät kaiken vielä hyväksi ja tuot eksyneen lampaan takaisin kotiin.
  - February 27, 2015
 • Puutu Jumala kaikkivaltaias ja armahda syntistä ja auta Jeesus, kiitos Jeesus, aamen.
  L - February 26, 2015
 • Hesekiel 37. Voivatko nämä kuolleet luut herätä eloon? Sinä Herra veit Hesekielin laaksoon, keskelle kuolleita luita, paikaan jossa ei ole toivoa eikä ihmisilmä voi nähdä enää tietä ulos. Kuitenkin juuri tuossa laaksossa sinä käsket Hesekieliä profetoimaan ja luut heräävät eloon. Paikassa jossa kaikki toivo on menyttä, kuolleiden luiden laaksossa, siellä juuri sieltä kaikkista maailman paikkoista ja tilanteista sinä nostat itsellesi armeijan ja juuri nuo kuolleet luut sinä teet eläviksi. Ylistys sinulle kaikkvaltias Jumala, sillä sinä luot toivoa jopa toivotomuudesta ja uutta elämää kuolemasta. Puhalla siis nyt myös uutta intoa ja elämä siihen nuorten ryhmään jonka olet kerännyt, kerää tämä kuollut ryhmä takaisin kasaan aivan kuten keräsit nuo kuolleiden luut joista Hesekieliä käskit profetoimaan ja puhalla myös meihin kuten noihin luihinkin uusi into ja sytytä sydämiimme tuli, sinun tulesi, sillä tulta sinä tulit maan päälle heittämään. Milloin on sen tulen aika syttyä? Anna sotureillesi voimaa taistella ja pysyä kestävinä rukouksessa ja uskossa. Kiitos Jeesus, kiitos Jeesus. Jeesuksen Kristuksen veressä ja voimassa aamen.
  - February 25, 2015
 • Naapurini puolesta, että hän rohkaistuisi valitsemaan Jeesuksen ennen kuin on liian myöhäistä. Oman äkillisen sairauden puolesta, joka veti olon nopeasti äärimmäisen voimattomaksi.
  - February 20, 2015
 • Herra siunaa ja suojaa avioliittomme ja kätke sen veresi suojaan. sisar ja veli ( teemme hyvin vaikeaa hengelistä työtä)
  - February 18, 2015
 • Auta Jeesus! Auta Jeesus! Auta Jeesus! Nosta minut ahdingosta ja tuo takaisin into tehdä asioita, into käyttää lahjojani, into elää täysillä. Ei kai tomu sinua ylistä, ei kai hauta sinun kunniaasi huuda tai kuolleet sinun nimeäsi muista. Et sinä ole kuolleiden Jumala vaan elävien. Nosta minut tästä ahdistuksen laaksosta, anna minulme voimaa kulkea, tehdä työtä rakkaudella, käydä koulua, rakastaa, pitää huolta kodista, piirtää, soittaa, kirjoittaa, liikkua luonnossa, elää elämäänsä. Sinä olet hyvä Jumala joka antaa lapsillee kaikkea hyvää. Ylistän sinua siitä etuoikeudesta että voin kutsua sinua Isäksi, etuoikeudesta jonka me kaikki olemme saaneet Jeesuksen uhrityön kautta. Tuon kalliin veren kautta me olemme paranetut. Parana minut niin minä paranun, auta minua niin minä olen autettu (Jeremia 17:14). Vaikka tie ei ole helppo niin pidän kiinni siitä, että sinä tiedät suunnitelmasi meitä kohtaan ja annat meille tulevaisuuden ja toivon. (Jeremia 29:11). Ei tämä pimeys ikuisesti kestä ja pimeydenkin keskellä sinä tuot meille toivon ja valon, älä koskaan luovutta, pimein hetki on juuri ennen aamua, älä luovutta vielä, päivä nousee sittenkin. Jeesuksen Kristuksen nimessä, aamen.
  - February 17, 2015
 • Rauhaa minä tahdon, mutta jos sanankin sanon he ryhtyvät sotaan. (Psalmi 120:7). Isä en jaksa tätä, haluaisin edes jonkilaisen sovinnon.Itse olen anteeksi antanut ja pyyttänyt, mutta toinen osapuoli ei suostu edes pieninpään sovintoon. Anna tähän tillanteeseen edes jonkilainen rauha ja sopu. Ota pois kaikki valheet, viha ja katkeruus ja johda tämä tillane. Sinä oikeuden mukainen tuomari, sinä näet minun sydämeni ja kuulet rukoukseni oi Jumalani, päivin ja öin itken edessäsi tuskaani ja huudan apuasi! Silti tuntuu että synkyyden pilvet saartavat minut. Sinä tunnet sydämeni Isä ja tiedät mitä tunnen häntä kohtaan, tiedät että todella tarkoitan sanojani kun sanon, että rakastan häntä. En voi tunteilleni mitään ja pyydänkin Isä jos tämä rakkaus on todella sinnusta, kuten uskon sen olevan niin vahvista sitä, mutta kuitenkin ota tämä taakka pois minulta jos haluat, ei kuitenkaan niin että minun tahtoni tapahttuu, vaan että sinun hyvä suunnitelmasi ja tahtosi tulee täytäntöön. Sinä tiedät epäilykseni ja pyydön armahda minua niistä, pyydän, että jos tämä rakkaus on sinusta annat sen todellakin tulla siunaukseski ennen kaikkea hänelle, sillä pelkästään hänen hymynsä on lahja. Tuo ratkaisu tähän tilanteeseen Isä ja pehmennä hänen sydämensä, johdatelle hänet erämaahan ja puhutelle häntä siellä ja taivutelle häntä. (Hoosea 2:14). Auta minua epäilyksissäni ja vahvista minua Herra, kuten uskon tämän rakkauden olevan sinusta anna minulle lisää rakkauta häntä kohtaan jotta rakastan, mutta joka ei sitä tahdo ottaa vastaan eikä ymmärtää. (kirottu olkoon epäuskoni auta minua siinä ja näytä minulle oikea tie.) Tee tästä kuolleesta tilanteesta todistus. Tulevatko kuolleet kuivat luut tänänkin päivänä eläviksi? (Hesekiel 37). Annatko rakkauden rakkaudetomalle? Luut kuolleet todistuksen kuulevat ja heräjävät jälleen, kivi sydänkin lihaksi muuttuu ja saa rakkauden rakkaudeton. (Hesekiel 11:19-20.) Tuo apusi Isä ja auta minua kantamaan ristini sillä ilman sinua Jeesus minä en kykene mihinkään, mutta minä voin kaiken sinussa (Fil. 4:13). Julistan Kristuksen veren voittovoimaa tämän tilanteen ylle. Pyydän johdat jokaista rukoillijaa joka tämän puolesta rukoillee. Ylistys Jeesuksen haavoille ja verelle sillä niissä on voitto. Jeesuksen Kristuksen nimessä, aamen.
  - February 17, 2015
 • Rukoillaan nuoren perheen isän puolesta, että hän kääntyisi takaisin Jumalan puoleen ja ymmärtäisi, että ilman Jumalaa ei ole mitään. Rukoillaan, että sielunvihollinen väistyisi tämän nuoren miehen elämästä, sidotaan pieyden valtoja väistymään tämän miehen elämästä ja, että hän saa taas otteen Jumalasta eikä koskaan enään hylkää Jumalaa.
  - February 16, 2015
 • Jeesus, minulla on ystävä, tuttava kenelle en oikein osaa puhua uskosta niin ainakin tuntuu. Hän vain kääntelee asioita omaksi parhaakseen maaillisilla vertauksillaan. Herra ota minulta pois tämä taakka tätä ihmistä kohtaa jos hän ei kuulu suunnitelmiisi elämässäni. Sulje ovi jos niin on paras. Herra tapahtukoon sinun tahtosi.
  S - February 16, 2015
 • Isä kiitos, että voin luottaa sinuun ja tuoda tämän asian sinun etteessi. Kiitos Jeesus sinun veresi voittovoimasta jotta voin jullistaa tämän tilanteen ylle. Isä pehmennä hänen sydämensä ja poista hänestä kaikki katkeruus ja viha. Korjaa meidän välistä ihmisuhdetta edes niin, että pystyisimme toimimaan yhteistyössä koulussa ja seurakunassa. Sinä tiedät minun sydämeni tässä asiassa. Rukoilen, että antaisit meille keskinäisen rakkauden, jollaista ei ole nähty pitkään aikaan ja antaisit tästä tilanteesta tulla siunnauksen seurrakunalle, etkä antaisi meidän välisen riita-asiamme enää hajottaa seurakuntaa tai nuorisotyötä. Minä annan anteeksi kaikki ne väärydeet joitta hän on tehnyt minua kohtaan, ne vääryydet on maksettu Jeesuksen verellä. Ne vääryydet joita minä olen tehnyt häntä kohtaan on maksettu tuolla samalla verellä ja pyydän niitä anteeksi ja rukoilen, että sinä asettaisit anteeksiannon ja anteeksiantamuksen myös hänen sydämelleen ja avaisit hänen silmänsä näkemään omat tiensä. Ohjaa meitä mollempia Herra ja pidä meidät sinun tielläsi. Kiitos, että sinä Jumala olet kykenevä ratkaisemaan tämän tilanteen ja pystyt todella pehmentämään hänen sydämensä. Kiitos Jeesus sinun veresi voittovoimasta jotta voin julistaa hänen päälensä, itseni päälle ja meidän välisen ihmisuhteemme päälle. Kiitos että sinä olet kykenevä ja mahtava Jumala vapauttamaan meidät kaikkista siteistä ja kahleista jotka meitä sitovat. Jeesuksen Kristuksen veressä ja voimassa, aamen.
  - February 15, 2015
 • Pyydän esirukousta hankalan ja painostavan työilmapiirin vuoksi. Herra, auta sinä ja vapauta työyhteisö puhumattomuudesta, tuo sinne vapaus ja ilo tehdä töitä.
  - February 13, 2015
 • Isä vahvista keräämäsi nuorisotiimi. Siunaa meitä kaikkia kolmea ja avaa meidän kaikkien sydämmet ottamaan yhä ennemän vastaan sinun rakkautasi. Korjaa kaikki rikkinäiset ihmisuhteet jotka haittaavat tämän tiimin toimintaa ja johda meidät jälleen työskentelemään yhdessä. Anna meille kaikille voimakas sanan nälkä ja halu tuntea sinua enemmän. Vapautta meidät kaikki kolme kaikkesta sellaisesta mikä ei ole sinusta eikä sinun tahtosi mukaista, näytä todeksi meidän kaikkien syntimme, tietoiset ja tiedostamatomat anna meille voimakaampi synnintunto ja puhdista meidät noista synneistä. Kiitos ja ylistys Karitsan veren anteeksi antavasta voimasta. Ylistys karitsan verelle joka puhdistaa meidät kaikkista synneistämme, niin että tullemme lunta valkeamiksi. Johda meidän tahtoamme ja tekemistämme niin, että sinun hyvä tahtosi toteutuisi. (Fil. 2:13). Kiitos Jeesus että voin luottaa sinuun ja siihen, että sinä tulet vahvistamaan tämän tiimin ja täytämään sen sanan mitä olet palvelijallesi ilmoittanut. Kiitos Jeesus, että sinä et johda pettymykseen, etkä rikkinäisyyteen vaan sinä anna meille tulevaisuuden ja toivon. (Jer. 29:11) Kiitos Jeesus todella sinun armostasi ja siitä, että käytät meitä ja annat meidän olla sinun valosi majakana tässä pimeyden ajassa. Ylistys Karitsan haavojen ja veren voimasta joiden kautta on saattu voitto. Jeesuksen Kristuksen veressä ja voimassa, aamen.
  - February 13, 2015
 • Pyydän rukousta että avioliitossa olisi hyvä aika ja lapsemme voisivat hyvin. Pyydän myös että Jeesus avaa uusia ovia evankelioida ja saamme runsaasti rahavaroja ja esirukoilijoita työmme tueksi. Kiitos ja amen.
  - February 13, 2015
 • Pyytäisin, että rukoilisitte mieheni puolesta. Mieheni lähti minun ja tyttäreni luota n. puoli vuotta sitten. Hänen elämänsä täyttyi alkoholilla. Hän on tällä hetkellä todella sekasin. Hän voi huonosti ja ei myönnä, että on aivan hukassa elämässään. Ennen niin aurinkoinen, iloinen, itsenäinen ja luottavainen mies on kuin haamu entisestä. Mies joka ei sano enään, että rakastaa, välittää tai kantaa vastuunsa. Rukoillaan, että tuo entinen mieheni heräisi eloon ja vastaisi Jumalan kutsuun uudestaan. Rukoillaan uudistusta miehelleni. Rukoillaan, että Jumala koskettaisi todella voimallisesti miestäni. Kantakaa miestäni rukouksin, hän tarvitsee sitä. Meidän avioliitto tarvitsee sitä. Jumala anna meidän olla taas perhe.
  - February 11, 2015
 • Pyydän ystävällisesti esirukoustanne. Olen yksinäinen leski. Kaaduin lokakuun alussa 2014.Compressorinikamaan L2 lannerangassa tuli painautumamurtuma.Minulla on ollut kovat ja välillä kestämättömät kivut. On tullut hirveitä säteilykipuja ihan alas selkärangan alimmaiseen nikamaan. Olen ihan loppu. Armahda jo Hyvä Jumala!! Auta minua onnetonta! Olen saanut särkylääkkeitä lääkäriltä. Kiitos Teille ja Jumalan siunausta.
  K P - February 08, 2015
 • Olen saanut sydämelleni erään tietyn ensiasunnon. Rukouspyyntöni on, että pieni tarjoukseni hyväksyttäisiin, eikä kukaan rikas pääsisi muuttamaan sijastani.
  - February 08, 2015
 • Rukoillaan nuoren perheen puolesta. Julistetaan yhdessä, että perheen isä palaa takaisin perheensä luokse. Kahlitaan yhdessä niitä pimeyden valtoja väistymään hänen elämästään. Julistetaan, että kaikki päihteet jäävät taakse ja ainoastaan Jumalalla ja perheellä on merkitystä tämän nuoren perheen isän elämässä. Lausutaan niitä totuuslauseita, että Jumalalla mikään ei ole mahdotonta. Hän voi vuoretkin siirtää. Perhekunnat pelastuu, joka uskoen rukoilee niin sen hän myös saa ja kolmisäikeinen lanka ei katkea. Jumala vaikuta sinä tässä perheessä. Tuo tämä eksynyt lammas, perheen isä takaisin perheensä luokse ja anna tämän isän olla tuon perheen pää. Herra auta, tämä perhe todella tarvitsee sinua!
  - February 07, 2015
 • rukospyyntö vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että Jumala auttaisi, parantaisi, pelastaisi ja vahvistaisi, antaisi toivoa. kiitos avusta K       rukouspyyntö kipeä tätini ja hänen perheensä puolesta, että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään. rukouspyyntö veljeni ja hänen koko perheensä puolesta. He ovat monin vaikeuksien keskellä. Että Jumala tarttuisi heidän elämmäsä, pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan. rukouspyyntö sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta, että Jumala parantaisi ja vahvistaisi.
  - February 04, 2015
 • Täällä nuori äiti ja vaimo pyytää rukousapua avioliittoonsa. Avioliitto on todella huonolla mallilla. Rakastan miestäni valtavan paljon, mutta mies ei ymmärrä minun ja lapsemme arvoa. Hän väittää, että ei rakasta ja on ajautunut todella kauaksi Jumalasta. Rukoillaan, että aviomieheni ymmärtäisi perheen suuren merkityksen hänen elämässään. Rukoillaan, että Jumala aukaisisi mieheni silmät ja minä saisin mielelleni rauhan, että kaikki on Jumalan kädessä ja, että me saamme olla vielä hyvin voiva ja ehjä perhe. Isä auta, perheemme tarvitsee sinun suurta auttavaa kättä todella paljon. Herra auta! Tämä tilanne on kestänyt jo liian pitkään ja voimat alkaa loppua.
  voimaton - February 03, 2015
 • Voitteko muistaa rukouksin erästä vaikeasti sairasta ihmistä ja hänen hoitotahojaan ja muita asiaan osallisia, että löydetään henkilölle oikeanlainen apu. Nyt on sattunut jälleen hyvin ikäviä asioita ja vaikeuksia ja uusia, ikäviä käänteitä tilanteeseen. Rukoillaan hoitajille, lääkäreille ja muille asiassa mukana oleville viisautta ja oikeita keinoja toimia. Rukoillaan myös erään ihmisen puolesta joka on hänelle tärkeä, että voisi auttaa ja tukea tuota ihmistä.
  H M - February 02, 2015
 • XX:n miehellä on eturauhassyöpä. Rukoilkaa hänen puolestaan.
  - February 01, 2015
 • Pyydän muistamaan, minut leikataan 28.1. keskiviikkona, että kaikki sujuisi hyvin, ja että toipuisin ilman komplikaatioita.
  - January 26, 2015
 • Kristus, ole siunaamassa Suomen kansaa sen joka käänteessä ja päätöksenteossa, sekä kohtaloissa. Käteesi annamme päättäjämme ja poliitikkomme. Rakkauden anna vallata alaa ja tehdä ihmisten sydämissä töitä. Herra, hajota kaikki turhat järjet päätelmät, anna oikeaa viisautta ja kuria ja nöyryyttä Suomen kansalle, Sinun kansallesi, jota olet auttanut aina sodan uhatessa.
  - January 23, 2015
 • Terveyteni puolesta, uutta virtaa, yhteyttä ja ystäviä. Siunausta koko perheelleni.
  A - January 22, 2015
 • 1.Herra kosketa parantaen ja pelastaen mieheni isää 84-v. vanhusta, joka verenmyrkytyksestä sairaalahoidossa. 2. Auta myös huonoa työilmapiiriä paranemaan.
  M - January 22, 2015
 • Tarvitsen nyt rukoustukea, aivan hirveä vihollisen hyökkäys.Herra auta ja ilmesty tässä tilanteessa työpaikallani. Paranna tulehtunut ihmissuhdetilanne. Anna asioiden järjestyä parhain päin, ja anna minulle sijainen, kun olen sairaslomalla. Paranna Herra myös sisäiset haavani, jotka tästä sain. Jeesuksen nimessä.
  M - January 17, 2015
 • pelasta Herra vanhempani ja kosketa isäni terveyttä, varjele Alzheimerin etenemiseltä edelleen. Kosketa äitini tunne-elämää parantaen.
  V - January 10, 2015
 • 1.poikani uudistumisen ja uuden kolmivuorotyön puolesta, että poikani saisi nukuttua päivisin myöskin. Pelasta naisystävä. 2.Työpaikallani esimiehen ylimielisen käyttäytymisen muuttumisen puolesta, Herra anna viisautta ja rohkeutta oikeaan aikaan. 3.Tyttäreni uudistumisen ja opiskeluasioiden käytännönjärjestelyjen ja rahoituksen puolesta.
  M - January 10, 2015
 • Auta Jumala että pääsen kuntoutukseen fyyisesti ja masennuksen vuoksi ja saisin jälkihoitoa toipilashoitoa laajaan aivoverenvuotoon. Anna Jeesus ihmisiä jotka voisivat ja osaavat auttaa tässä pitkään jatkunessa tilanteessa. Kiitos, aamen
  L - January 01, 2015
 • Pyydämme esirukousta puolestamme; Jeesuksen nimessä pyydämme vaimolleni ja mulle terveyttä ja Herran mielisuosiota elämämme ylle, Jeesus siunaa viittä lastamme, anna hyvät työpaikat, hyvät puolisot ja varjele heitä joka päivä. Jeesus siunaa että saamme vaimoni kanssa kulkea ennaltavalmistetuissa teoissa, levosta käsin ja tehdä oikeita asioita oikeaan aikaan. Jeesus lähetä rahavaroja, työntekijöitä rinnalle ja siunaa myös runsailla määrällä esirukoilijoilla. Kiitos teille. amen
  - December 31, 2014
 • Olen lähdössä työhöni viimeisenä työpäivänä. Toinen tulee tilalle. Kaikki ei mennyt aivan oikeudenmukaisesti ja lakien mukaan. En tiedä puolustaako Herra omiansa, mutta jos puolustaa, niin nyt olisi sellaisen aika. Kiitos ihanasta työstä, jota sain tehdä. Uutta työtä en ole saanut. Herra on se, joka päättää kenelle tämä työ kuuluu. Häntä odotan hiljaa. Kiitos rukouksesta.
  Sisar - December 31, 2014
 • Isä auta häntä. Vapauta hänet kaikkista kahleista. Vapauta hänet alkoholista. Isä auta! Anna sinun sotureidesi liityä rukouksen kautta tähän taistelluun ja johda jokaista rukousta joka rukoillaan tämän naisen puolesta. Sinä tunnet hänet parremmin kuin yksikään ihminen joten johda sanat meidän rukouksiimme. Isä auta häntä! Johda mahdolisimman moni rukoilemaan hänen puolestaan. Jeesuksen Kristuksen veressä ja voimassa rukoilen, aamen.
  - December 29, 2014
 • Tarvitsen herran apua hirveä perhekriisi. Lasten isä haluaa erota minä olen mielisairaalan potilas ikävä kolmea pientä lasta. Tarvitsen kaiken avun mitä Isällä on
  A T - December 29, 2014
 • 1.Rukoillaan, että H:n talo saisi ostajan.Pelasta H. 2. Ja että suhteemme mieheni poikiin paranisivat. 3. Pelasta vanhempani ja uudista lasten usko. 4. Herra auta, että pääsisin lähemmäksi sinua mieheni kanssa. 5. Siunaa blogiani ja anna aihett sinne. Siunaa lukija ja pelasta. 6. Auta isääni, kun hänellä on Alzheimer, ja häntä pyötrryttä. 7. Paranna ystäväni isä. Pelasta koko perhekunta.
  M - December 25, 2014
 • Pyydän että rukoilette puolestani .... Poikaystäväni pahoinpiteli minut pahasti,ja minulla on kovat kivut... :-( Jeesus puhdista hänen sydämensä kaikesta pahuudesta ...
  S - December 23, 2014
 • Pyydän rukousta mieheni puolesta, lastemme puolesta ja vanhempiemme puolesta. Apua myös serkkuni perheelle ja veljeni tulevalle perheelle.
  - December 20, 2014
 • Rukoillaan nyt W:n , W2:n , J:n, J2:n ja J3:n puolesta • että he jo nuoresta asti oppisivat tuntemaan Raamatun ja tulisivat uskoon (2. Tim. 3:15) • että he varttuisivat viisaudessa, iässä ja armossa Jumalan ja ihmisten edessä (Luuk. 2:52) saisivat työtä ja toimeentuloa sekä hyvät puolisot ja terveet lapset. • että he - vanhurskasten jälkeläiset - pelastuisivat. (Snl. 11:21) • etteivät he joutuisi kiusaukseen vaan varjeltuisivat pahasta (Snl 11:21, Matt. 6:13)
  - December 17, 2014
 • Minusta on levitetty vakavia valheita, maineeni on mennyt. Pyydän, että totuus tulisi julki ja valheet mitä minusta puhutaan-paljastuisivat.
  kott - December 15, 2014
 • Äitini on jo pitkän iän saavuttanut , muistisairas , keuhkokuumeen koettelema ja nyt menossa sydäninfarkti , hengitys tosi vaikeaa , olin hänen vierellään sairaalassa antaen hänelle vettä aina kun hän sitä pyysi, useita kertoja ! Lääkäri kertoi että pitää varautua pahimpaan ,onneksi sain olla äidin vierellä kun lääkäri tämän kertoi ,Näin äidissä pelon ! Nyt pyydän rukousta että Äidin ei tarvitsi kärsiä kivusta ja että hän nukkuisi rauhallisesti pois. Samalla pyydän itselleni rukousta että saisin tuntea Jumalan läheisyden ja haluaisin tulla uskoon .
  H V - December 14, 2014
 • 1.Herra paranna uneni, että en enää näkisi painajaisia. Ja paranna hiuspohjani pälvikaljuusominaisuudesta. 2. Auta poikaani hänen raha-asioissa.Ja auta että hän ja tyttäreni uudistuisivat uskossa. 3. Pelasta H, ja auta, ettähän saisi talolleen ostajan. 4. Paranna ystäväni isä, joka leikattu aivoista. Ja pelasta koko perhe. 5. Suojele isääni Alzheimerin etenemiseltä, ja kiitos, että pelastat isäni.
  - December 06, 2014
 • Rukouspyyntö siskoille ja veljille Kristuksessa. Uskoni pyyntö Herran nimessä poista vapahtajani avioliittoon kuulumattomien henkilöiden tunneside avioliittomme. Siunaa ja varjele meitä uskossa, josta olemme siunatuksi tulleet. Kiitän sydämestä niitä siskoja ja veljiä jotka muistavat pyyntöäni rukoilla asiamme puolesta. Jumala teidän kanssanne
  K H - December 06, 2014
 • Kiitos kaikille puolestani rukoilleille: hampaan juurihoito onnistui hyvin ja kivut hävisivät ihmeellisesti jo ennen hoitoon pääsyä. Pyydän vielä rukoilemaan hampaan toipumisen puolesta, koska pieni pala hoitovälineestä katkesi juuren sisälle. Hoitakoon ja armahtakoon Jumala Jeesuksen nimessä minua jälleen, kiitos aamen.
  R I - December 05, 2014
 • Esirukouspyyntö teille. Tarvitsemme todella Jeesuksen apua työssämme ja Herra anna kokea sinun suurta armoa. Pyydän apua seuraaviin asioihin – avioliitossa rauha ja yksimielisyys, vaimoni saa viisautta laittaa elämänsä kuntoon.- että saan armoitusta ja voimia tehdä työtä sekä Herra avaa ovet ja pitää raha –asioista huolta. – koko talvi menisi hyvin , saisimme olla terveenä ja lapsemme voisivat hyvin. Kiitos että muistatte rukouksin näitä asioita.
  - November 30, 2014
 • pyynnöstä välitän oheiset rukouspyynnöt voitteko ystävällisesti muistaa näitä perheitä että he selviäisivät vaikea/kipeän ajasta. rukospyyntö vaikea vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta kaarina rukouspyyntö kipeä tätini ja hänen perheensä puolesta että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään. rukouspyyntö veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että Jumala tarttuisi heidän elämmäsä pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan.
  - November 25, 2014
 • Auta Jumala ja anna minulle niitä ihmisiä ja uskovia jolla on myötätuntoa. Auta Jeesus että asiat on selvitettävä ja loputtomiin ei voida valehdella ja anna löytyä sovittelulakunta tai kuntia. kiitos Jeesus, aamen.
  L P - November 19, 2014
 • Rukouspyyntön A:n perheen puolesta, vaimo sairastaa Narsismia ja tulehduttaa käytöksellään ja ilkeydellään parisuhteen ja ystävyyssuhteet ja perhesuhteet läpi koko suvun, rukoilkaa että Herra auttaa pelastaa ja parantaa !!! ja huolehtii perheen kahdesta lapsesta.
  P - November 15, 2014
 • Esirukouspyyntö: Että evankeliointityömme saisi laajentua ja saisimme lisää väkeä kohtaamaan ihmisiä. Jeesus avaa uusia ovia ja anna todella hyviä tilaisuuksia missä Sinun nimesi tulee suureksi. Pyydän että saame kalustoa, rahavaroja ja hyvät yhteistyötahot joiden kanssa tehdä töitä, Herra Siunaa myös puolisoni, lapsemme ja avioliittoomme että se kestää kaiken työn ja toiminnan keskellä.Ole Herra todella armollinen. Kiitos kun muistatte näitä tärkeitä asioita.
  - November 07, 2014
 • Esirukouspyyntö: Kiitos rukouksistanne, niihin on tullut vastauksia ja nyt pyydän edelleen muistamaan että Jeesus tarkasti antaisi näyn mihin suunnata voimavarat työssä ja elämässä, avioliitossa olisi hyvät ajat ja oppisi tekemään työtä levosta käsin. Pyydän myös siunausta viidelle lapsellemme, raha-ja talousasiat tulisi kuntoon ja Herra avaisi uusia ovia kertomaan evankeliumia. Kiitos paljon.
  - October 26, 2014
 • Hannelen, Arin ja Tomin perhetilanteen puolesta. Että Herra saisi sijaa heidän elämänsä asioissa, uskon uudistumista ja vahvistumista ja pelastukseen kasvamista, Sanan nälkää ja rukouksen mieltä. Muidenkin lasteni, lastenlasteni ja heidän vanhempiensa pelastumista, sekä ex-puolisoni, perhekuntani eheytymistä. Rukoillen anon, Taivaan Isää kiittäen, Jeesuksen nimessä.
  S H - October 22, 2014
 • Isä avaa hänen silmänsä, paranna hänen sydämensä. Avaa hänen korvansa kuulemaan omat sanansa. Isä auta, minä uskon että sinä kuulet nämä rukoukset ja suot niihin vastauksen, ylistys sinulle. Puhu hänelle Herra ja ohjaa häntä. Anna hänen tuntea itsensä jälleen onnelliseksi, motivoituneeksi ja inspiroituneeksi. Paranna se yhteys joka meidän välillämme joskus oli ja korjaa tämä ihmissuhde. Jeesuksen nimessä aamen.
  - October 21, 2014
 • Esirukouspyyntö M tyttäreni, hänen lapsensa ja lapsen isän puolesta, että heidän perhe-elämänsä eheytyy, vanhempien välit tulevat kuntoon ja, että saavat pitää vuokraasuntonsa tai saavat uuden entisen tilalle, pienemmän ja sopivamman. Eheytymistä heille ja ennenkaikkea pelastukseen sisälle astumista, Jeesuksen nimessä ja hänen verensä kautta. Kiittäen Jeesuksen nimessä tätä pyydän.
  S H - October 19, 2014
 • Rukoillaan minun tukihenkilöasian puolesta, koska on löytynyt ihminen joka olisi hyvä tukihenkilö ja just sopiva kaikin puolin auttamaan minua juuri niissä vaivoissa joihin tukea tarvitsenkin ja joka on sydämellinen ja jonka seurassa on turvallista olla. Siunataan tätä ihmistä erityisesti ja rukoillaan hänelle viisautta toimia oikein ja olla hyvä tukihenkilö. Rukoillaan että Jumala vaikuttas hänessä asian suhteen hyvää tahtomista ja tekemistä sen mukaan mikä on hyvä tässä tilanteessa. Rukoillaan sen ohella myös sen puolesta, kun eräälle henkilölle joka asuu kaukana täältä, on tarjottu täältä hommia ja myös ehdotettu asuntoa. Rukoillaan, että jos on Jumalan tahto, Jumala vaikuttas tahtoa ja tekemistä että hän ne ottas vastaan.
  H M - October 18, 2014
 • Jeesus auta olen aivan loppu ja rikki....sairautta ja surua joka nurkan takana.Ei ole enää itsellä voimia jatkaa Anna sinä valoa elämääni.
  s p - October 11, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ /RANKKA TAPAUS SUVUN PUOLESTA JOSSA TIETTÄVÄSTI EI OLE OLLUT USKOSSA OLEVIA HENKILÖITÄ USEAMPIIN ´VUOSIKYMMENIIN JA TUO SUKU ON ERITTÄIN KOVISSA VIHOLLISEN KAHLEISSA ETTÄ HERRA JEESUS MURTAISI PIDÄTTÄVÄT ESTEET JA ILMESTYISI PELASTAJANA JA VAPAUTTAJANA HERRA VAHVISTA ENSIMMÄISENÄ USKOON TULLUTTA RUKOUSPYYNTÖ KAHDEN NUOREN PERHEEN PUOLESTA JOTKA OVAT VOIMAKKAITA ATEISTEJA ETTÄ HERRA VOIMALLISESTI ILMESTYISI PELASTAJANA JA AUTTAJANA RUKOUSPYYNTÖ LASTEN PUOLESTA ETTÄ JEESUS U U D I S T A I S I HEIDÄT USKOSSA. RUKOUSPYYNTÖ vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta että JEESUS PARANTAISI JA VAHVISTAISI HÄNTÄ. RUKOUSPYYNTÖ EERON JA ILPON SEKÄ HEIDÄN PERHEITENSÄ PUOLESTA ETTÄ HERRA PELASTAISI JA AUTTAISI Kiitos rukousavusta sisar Herrassa.
  - October 10, 2014
 • Jumala, anna turvapaikat perheellemme.
  Veli ja Sisar - October 06, 2014
 • Rukouspyyntö naisen puolesta, jolla elämässä suuria vaikeuksia. Kokee Jumalan kaukaiseksi ja vihaiseksi.
  Hento - October 04, 2014
 • Rukouspyyntö! Veljeni puolesta että Jumala auttaisi häntä vaikeiden asioiden keskellä antaisi tulevaisuuden ja toivon, terveyttä ja uutta voimaa, pelastaisi hänet ja koko perheen sekä vahvistaisi vierellä kulkijaa ja kätkisi kaikki Jeesuksen veren suojaan.
  - October 02, 2014
 • 1.Vaikean ajanjakson johdosta perheessämme, että Jumala auttaisi, parantaisi, pelastaisi ja vahvistaisi. Kiitos avusta. Kaarina. 2.Tätini ja hänen perheensä puolesta, että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti auttajana ja pelastajana (he ovat monien vaikeuksien keskellä: pojan kuolema miehen halvaantuminen ym.) sekä auttaisi ja vahvistaisi vierellä kulkevaa. Kiitos 3.E:n ja A:n sekä heidän vanhempiensa puolesta, että Jumala auttaisi ja ilmestyisi heille kaikille ennenkaikkea pelastajanamutta myös auttajana ja kätkisi verensuojaan. Kaveri. 4.E2:n ja hänen nuoren perheensä puolesta (heillä on erityisen vaikeaa), että Jumala auttaisi, pelastaisi, suojaisi ja kätkisi verensuojaan. Täti.
  - September 30, 2014
 • Eräs ihminen on todella huonossa jamassa ja elämä täysin raiteiltaan. Mielenterveysongelmia, vakava taloudellinen ahdinko, syrjäytyminen ja epäilty osallisuus vakavaan rikokseen. Voisitteko muistaa rukouksin että asiat selviäisivät ja Jumala johdattaisi tästä eteenpäin. Asiat on viranomaisen tietoon saatettu. Rukoillaan viranomaisille viisautta ja ymmärrystä hoitaa asiat oikein ja tuolle henkilölle pelastusta Jeesuksessa Kristuksessa ja parannuksen armoa ja pelastusta myös viranomaiselle jonka hoidettavaksi tuon ihmisen asiat on annettu. Kiitos muistamisesta. Jumala palkitsee teidät uskollisesta esirukouspalveluksestanne.
  H - September 29, 2014
 • Rakas Jeesus siunaa vaimoni työpaikka ja muuta kaikki siellä. Herra ilmesty ja anna vaimolleni voimia tehdä raskasta hoitotyötä ja siunaa ja pelasta vaimoni veli ja vaimo. Kiitos Jeesus että avioliitossamme olisi hyvä aika ja poista häiriötekijät. Jeesus anna voimia ja myös levon aikoja ettei pala loppuun. Amen
  - September 28, 2014
 • Rakas taivaan isä, minä kiitän sinua että saan jälleen tuoda tämän asia sinun eteesi. Julistan tämän tilanteen ylle sinun sanasi kuten olet palvelijasi kautta kehottanut: Mutta toivo ei saata meitä häpeään sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu sydämiimme Pyhän hengen kautta, joka on meille annettu. (Room. 5:5) Isä minä nöyrästi pyydän sinua korjaamaan tämän ihmissuhteen ja parantamaan sen yhteyden joka meidän välillämme joskus oli ja jopa tekemään tuosta yhteydestä entistä syvemmän. Isä minä pyydän avaa hänen silmänsä ja sydämensä, anna hänen tuntea olonsa jälleen hyväksi seurassani. Uskon että teet tämän, sillä olet vahvistanut minua tässä tilanteessa niin monella eri tavalla. Isä kiitän sinua, että pyhä henki saa johdattaa tämänkin rukouksen, kuten kaikki rukoukset joitta rukoilen. Kiitos että et lue minulle minun syntejäni vaan pyyhit ne pois Kristuksen verellä, kiitos että teet samoin hänellekin. Ylistän sinua Herra koska tämä tilanne on sinun käsissäsi. Ylistän sinua koska sinä voit luoda tästä sotkusta jotakin uutta ja hienoa. Pyydän anna tämän tilanteen kääntyä todistukseksi sinun voimastasi ja rakkaudestasi. Kiitos Herra näistä vaikeuksista joita on. Kiitos Isä että puhdistat minut, hänet, sekä nuorisotyö tiimin johon olet meidät kutsunut, kiitos että puhdistat meitä sinun tulellasi. Kiitos että puhdistumisen seurauksena syntyy jotakin mikä on puhdasta kultaakin arvokkaampaa. Ylistän sinua tässä myrskyssä, koska tämän kautta sinä opetat meitä luottamaan yksin sinuun, jotta sinä Jeesus voisit olla kaikessa ensimmäisenä kuten olen rukoillut. Uskon, että suot vastauksen tälle rukoukselle ja teet ihmeen tässä toivottomalta vaikuttavassa tilanteessa. Jeesuksen nimessä aamen.
  - September 27, 2014
 • Muistetaan yhdessä rukouksin perheenäitiä, joka juuri leikattu rintasyövästä. Perheessä kaksi teini-ikäistä nuorta ja aviomies. Herra kosketa parantaen ja pelasta koko perhe <3
  - September 25, 2014
 • Rukouspyyntö: Että Herra Jeesus raivaa esteet tieltä ja saan nähdä Herran uskollisuuden kaikissa asioissa. Kiitos Jeesus että olet armollinen mulle, vaimolleni ja lapsillemme ja saamme kokea suurta Jumalan huolenpitoa ja hyvyyttä joka päivä. Kiitos Jeesus Sinun hyvyydestä ja siitä että annat myös terveyttä, elinvoimaa ja liikuntakykyä elämäämme.Amen Kiitos kun muistatte näitä asioita.
  - September 21, 2014
 • Tyttäreni H:n puolesta, hänen avomiehensä ja 11v poikansa puolesta, että Herran Jeshuan valtasuuruus, armo ja rakkaus saisi tulla ilmeiseksi heidän perhetilanteessaan ja sen kautta, Taivaan Isälle, ylistykseksi, kiitokseksi ja kunniaksi. Tilanne tosi pahassa jamassa, kaikki ovat tällä hetkellä erillään toisistaan, ja vihollinen riehuu koko voimallaan. Herra yksin voi auttaa. Kiitos Hänelle
  S H - September 14, 2014
 • M vankilassa, ei ole ottanut yhteyttä vanhempiinsa. Rukouspyyntö, että Herra kohtaisi häntä siellä, uudistaisi ja vahvistaisi hänen uskonsa Jeesukseen, ja että hän soittaisi vanhemmilleen pian. Äidille ja isälleen myös uskonvahvistusta ja luottamusta siihen, että kaikki kääntyy parhain päin, Jeesuksen väkevässä nimessä.
  K - September 13, 2014
 • Isä kuule lapsen pyyntö, kuiskaus hiljainen tuulessa vain, kuivaa kyyneleet poskilta noilta, tuo hymynkare jälleen takaisin, anna armosi viratta jälleen, herätä tuo itkevä nainen, jälleen elämään, nauramaan, kuivaa kyyneleet poskilta noilta, anna ilon astua tyhjyyteen, riko sielunsa kuoret, nuo muurit Jeriko, jotka estää onnea tuntemasta, surun epätoivon ne aikaan vain saa, Jeesus murra hiljaa nuo muurit, nuo muurit Jerikon. Isä kuule lapsen pyyntö, kuiskaus hiljainen hento vain, kuivaa kyyneleet poskilta noilta, anna arvo arvottomalle, anna armo sielulle arpiselle, anna rakkautesi vuottaa, täyttää tyhjyys kokonaan. Minä kiitän sinua Isä, Sinä kuulet lapsesi pyynnön, ja autat tuota naista, sielultaan itkevää. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Kiitos ja Aamen.
  - September 13, 2014
 • Että Jeesus antaa työntekijöitä ja musiikkiväkeä mukaan evankelioimaan sekä Herra antaa selkeän ohjauksen miten tehdä, milloin ja missä paikassa. Jeesus siunaa myös rahavarat sekä että avioliitossa olisi rauha kaiken keskellä. Pyydän myös että koko perheemme saisi olla terveenä koko syksy ja talvikauden ja voisimme kokea Jumalan armoa joka päivä. Kiitos rukouksistanne.
  - September 07, 2014
 • Herra siunaa ja suojaa avioliittomme ja kätke sen veresi suojaan.
  sisar ja veli - September 05, 2014
 • Nuoren naisen puolesta, joka antoi elämänsä Jeesukselle. Hänellä on rankka tausta; että vapautuisi täysin ja että hänen elämänsä järjestyisi kaikilta osin.
  E V - September 04, 2014
 • Herra vahvista meidän tiimiämme. Anna meidän uskomme kasvaa ja valmista meidät sitä työtä varten jotta sinä suunnitellet. Vahvista meitä ja puhdista meidät tulella. Anna sinun rakkautesi loistaa meistä jokaisesta ja anna meidän olla loistavia majakoita tässä pimeyden ajassa Herra. Herra sinä näet kaikki ne ongelmat joita meillä on, pyydän auta meitä ratkaisemaan ne. Herra paranna myös tiimimme ihmissuhteet ja anna meidän voittaa ja seisoa vahvana vihollisen hyökkäysten edessä. Kiitos Isä, että sinä kuulet ja vastaat tähän rukoukseen. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 31, 2014
 • Aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi, parantaisi ja vahvistaisi, sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan.
  vaimo - August 29, 2014
 • Isä sinä tunnet tämän ihmisen jonka puolesta pyydän rukousta. Herätä sinun kanssasi rukoilemaan hänen puolestaan Herra. Jeesuksen veressä ja voimassa minä nuhtelen kaikkia pahuuden henkivaltoja jotka vaikkutavat hänen elämäänsä. Minä nuhtelen häpeän, masennuksen, ahdistuksen, kuoleman, hylkäämisen, pelon, himon, vihan ja kylmyyden henkiä ja käsken teitä laskemaan otteenne hänestä. Jeesuksen veressä ja voimassa minä käsken kaikkia henkivaltoja ja sidon kaikkia saatanan palvelijat ja Jeesuksen veren suomalla auktoriteetilla käsken teitä poistumaan hänestä ja hänen elämästään, menkää takaisin sinne mistä tulitekin ja älkää koskaan tulko takaisin. Herra minä kiitän sinua siitä vastauksesta jonka suot tälle rukoukselle, kiitos, että annat tämän rukouksen olla tehokas. El-Shaddai, Jeesuksen Kristuksen veressä ja voimassa, aamen.
  - August 28, 2014
 • Isä sinä tunnet tämän ihmisen jonka puolesta pyydän rukousta. Herätä sinun kanssasi rukoilemaan hänen puolestaan Herra. AUTA JEESUS! Pyydän sinua Isä, anna pyhän hengen ohjatta jokaista rukousta joka rukoillaan hänen puolestaan. Kiitän sinua Isä, että voin tuoda tämän sinun kaikki voipiin käsiisi, El-Shaddai. Kiitän sinua Isä, siitä vastauksesta jonka sinä annat tälle rukoukselle. Jeesuksen veressä ja voimassa, aamen.
  - August 28, 2014
 • Hätä rukous pyyntö uskovasia ihmisiä on uhattu tappaa Irakissa tunnin sisällä viesti tuli puhelimeen rukoilkaa
  jeesuksenoma - August 27, 2014
 • Isä kuule lapsen pyyntö, kuiskaus hiljainen tuulessa vain, kuivaa kyyneleet poskilta noilta, tuo hymynkare jälleen takaisin, anna armosi viratta jälleen, herätä tuo itkevä nainen, jälleen elämään, nauramaan, kuivaa kyyneleet poskilta noilta, anna ilon astua tyhjyyteen, riko sielunsa kuoret, nuo muurit Jeriko, jotka estää onnea tuntemasta, surun epätoivon ne aikaan vain saa, Jeesus murra hiljaa nuo muurit, nuo muurit Jerikon. Isä kuule lapsen pyyntö, kuiskaus hiljainen hento vain, kuivaa kyyneleet poskilta noilta, anna arvo arvottomalle, anna armo sielulle arpiselle, anna rakkautesi vuottaa, täyttää tyhjyys kokonaan. Minä kiitän sinua Isä, Sinä kuulet lapsesi pyynnön, ja autat tuota naista, sielultaan itkevää. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Kiitos ja Aamen.
  - August 25, 2014
 • Muistetaan rukouksin ihmistä, jolla on todella suuri vastuu monesta asiasta. Rukoillaan hänelle sitä, että Jumala ohjaisi ja johtaisi häntä ja vaikuttaisi hänessä hyvää tahtomista, tekemistä ja tekemättä jättämistä Jumalan tahdon mukaan ja että Jumala varjelisi, ettei hän olisi vahingoksi kenellekään vaan toimisi Jumalan ohjauksessa ja valvonnassa kaikissa arjen ja työn päätöksissä ja ihmissuhteissa.
  H M - August 24, 2014
 • Voisitteko muistaa rukouksessa ihmistä, jonka kanssa oli tässä vähän vaikeuksia, mutta tilanne on rauhoittumassa koko ajan ja pahin stressi on ohi. Rukoillaan, että asia kääntyy hyväksi ja että tämä ihminen ei jaksaisi enää olla minulle vihainen vaan meidän välille tulisi rauha ja kaikki viha sammuisi, hän tulisi uskoon ja hän ottas minuun yhteyttä ja meistä tulisi ystäviä ja meillä olisi uskovien yhteys keskenämme silloin kun hän uskoon tulee. Kiitos muistamisesta.
  H M - August 23, 2014
 • Herra armahda minua. Tunnustan sinulle saastuttaneeni pyhänhengen temppelin ja langeneeni haureuden ja himon synteihin. Armahda minua Isä. Sinä näit minun kipuni, sinä näet minun kyyneleeni jokaisen niistä olet laskenut, anna tämän tuskan, stressin, yksinäisyyden, pelon ja kaiken muun mitä tunnen kääntyä iloksi, anna elämän puun kasvaa Isä. Sinä näet minun sydämeni ja tiedät sydämeni halun, uskon että sinä täytät sanasi ja annat sydämeni halun täytyä. (Psalmi 37:4 ( Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä hyvä on, asu maassa ja noudata totuutta; silloin sinulla on ilo Herrassa, ja hän antaa sinulle, mitä sinun sydämesi halajaa.) Tapahtukoon kaikki sinun täydellisen ajoituksesi mukaan Isä, minä turvaan sinuun. Sinun käsiisi luovutan sydämeni, sieluni, tunteeni ja elämäni yleensäkin. Anna tämän koetuksen päättyä, vahvista uskoni, vahvista meidän tiimimme Isä, minun voimani ovat kokonaan kaikonneet. Tapahtukoon sinun tahtosi niin maan päällä kuin taivaissa. Jeesuksen nimessä Amen.
  - August 18, 2014
 • Pyydän rukousta että Jeesus väkevästi murtaa jokaisen kirouksen perheemme elämästä ja saamme Abrahamin siunauksen nyt. Jeesus auta että avioliitossa olisi hyvä aika ja sasimme elää rauhassa vaimoni kanssa sekä Jeesus ottaa taakat ja murheet pois . Kiitos Jeesus että elämäämme tulee hyvä, tyyni aika ja myrskyt laantuu. Amen
  - August 17, 2014
 • Herra vain sinä voit korjata tämän tilanteen. Vain sinä voit eheyttää. Vain sinun ihmeesi voi auttaa. Minä en jaksa enää Isä. AUTA. JEESUS AUTA! Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 15, 2014
 • Herra paranna tämä ihmissuhde. Luottamuksen side on rikkoutunut, minun kärsimättömyyteni ja syntisen luontoni takia. Syntisen luontoni takia olen satuttanut ihmistä josta syvästi välitän. Sinun ihmeesi Herra voi korjata tämän ihmissuhteen ja saada sen kukoistamaan jälleen. Jäljellä ei ole kuin kolme vaihtoehtoa: 1. Ihme. 2. Aika, todella paljon aikaa. 3. Tämän ihmissuhteen loppuminen. Herra minä uskon, että sinä suosit ihmeittä toivottomissa tilanteissa, ihmeittä jollaisia löytyy sinun sanastasikin, otetaan esimerkiksi Mooses, hän seisoi Punaisen meren rannalla kannoillaan ehkä tuon ajan mahtavin sotajoukko. Hänet oli ajettu umpikujaan ja oli vain kaksi vaihtoehtoa:1. Ihme 2. Kuolema. Kuten voimme toisesta Mooseksen kirjasta lukea sinä totisesti teit ihmeen ja annoit Mooseksen ja hänen kansansa kävellä umpikujan läpi. Mitä sinä teet tänä päivänä? Se on sinun käsissäsi Herra, minä asetan luottamukseni sinuun ja uskon, että teet Ihmeen. Tapahtukoon sinun tahtosi niin maan päällä kuin taivaissa. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 14, 2014
 • Lähetin rukouspyyntöä asiassa jossa eräs henkilö oli tehnyt minusta rikosilmoituksen osin hengellisten asioitten vuoksi joita kirjoitin mutta ehkä osittain muustakin syystä, mutta en ole saanut tarkkaa kuvaa siitä, että mistä hän sen olisi tehnyt. Tarjosin asiaa sovittelutoimistolle soviteltavaksi, mutta tänään tuli tieto, ettei asianomistaja halua asiaa sovitella. Rikosilmoitus on edelleen vireillä asiassa. Voitteko jatkaa rukousta sen puolesta, että hän muuttaa mielensä eikä halua jatkaa tuollaista pikku asiaa enää mistä en itsekään selvää kuvaa saanut, että mikä sille ilmoitukselle oli syynä. Epäilen että suuttui heng.kirjoituksistani. Voitteko muistaa rukouksin että tuo ihminen tulisi uskoon ja lopettaisi minun kiusaamisen tällä asialla ja vetäisi koko jutun pois. Kiitos muistamisesta.
  H M - August 14, 2014
 • Herra siunaa pientä arkaa esikoulun aloittanutta tyttöä voittamaan esteet ja pelot. Amen.
  - August 13, 2014
 • Herra anna anteeksi, että olen ollut kontroloiva, manipuloiva, itsekäs, mustasukkainen ja ylpeä pöyhkeilijä. Kiitos Jeesus, että silti olet minun kanssani vaikka minä olen vain epätäydellinen syntinen. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 11, 2014
 • Herra herätä minun ystäväni. Hän uskoo Jumalaan ja Jeesukseen, mutta ei ole koskaan kokenut kuinka todellinen sinä Jumala olet. Hän odottaa herätystä, herätä hänet Isä. Kosketta hänet ja johda hänet ristin äärelle. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 11, 2014
 • Herra siunaa minun ystäväni isää. Vapauta hänet menneisyydestä ja johda hänet sinun tiellesi. Johda hänet katumukseen ja muokkaa hänestä sellainen kuin olet hänet alun perin tarkoittanut olemaan. Vapauta hänet päihteistä Herra. Paranna hänet. Anna hänen tajutta, että sinä Jeesus olet ainoa tie taivaaseen ja anna hänen hyväksyä sinut vapahtajanaan sydämeensä. Kiitos Jeesus. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 11, 2014
 • Herra vahvista meidän tiimiämme. Anna meidän uskomme kasvaa ja valmista meidät sitä työtä varten jotta sinä suunnitellet. Vahvista meitä ja puhdista meidät tulella. Anna sinun rakkautesi loistaa meistä jokaisesta ja anna meidän olla loistavia majakoita tässä pimeyden ajassa Herra. Herra sinä näet kaikki ne ongelmat joita meillä on, pyydän auta meitä ratkaisemaan ne. Herra paranna myös tiimimme ihmissuhteet ja anna meidän voittaa ja seisoa vahvana vihollisen hyökkäysten edessä. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 11, 2014
 • Herra paranna minun ystäväni äiti. Täytä lupaus jonka olet hänelle antanut ja vapautta hänet masennuksesta. Vapauta hänet kaikesta vihasta ja katkeruudesta. Puhdista hänet sinun verelläsi Jeesus. Auta häntä ja näytä että sinä olet Jumala joka ei hylkää. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 11, 2014
 • Herra sinä tiedät minun serkkuni tilanteen. Tiedä kuinka rikkinäinen hän on. Herra auta häntä ja vastaa rukoukseen jonka hän on lausunut monia vuosia sitten, rukoukseen jossa hän pyytää sinua Jeesus sydämeensä. Vastaa serkulleni ja näytä sinun suuri armosi hänelle. Pelasta hänet. Herra vedä hänet ristin juurelle, minun sieluni janoaa nähdä sinun työsi hänessä. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 11, 2014
 • Pyydän Herra kosketta vanhaa kouluaikaista kaveriani joka on ateisti. Näytä hänelle, että olet todellakin olemassa ja eritäin elävä ja voimallinen Jumala. Kosketa hänen elämäänsä Herra ja johda hänet ristin juurelle. Vapautta hänet alkoholista ja muista päihteistä Herra. Näytä sinun suuri voimasi tässä miehessä ja siunaa häntä suurella armollasi. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 11, 2014
 • Herra suo minulle tarvittava kestäväisyys ja usko rukoukseen. Johda minun rukouksiani Herra ja anna niiden tulla voimaliseksi sinun kunniasi tähden rakas taivaan Isä. Herra anna minulle rohkeutta ja uskoa rukoilla silloin kun vihollinen sanoo, että se on turhaa. Suo minulle voitto sinun nimessäsi vihollista vastaan ja anna yksitäisten rukoustemme olla teräviä veitsiä jotka leikaavat vihollista. Anna esirukousten olla voimallinne tykistö joka tuhoaa vihollisen linjat Herra Seabot. Jeesuksen meidän taivaallisen veljemme nimessä, joka aina rukoilee meidän puolestamme, aamen.
  - August 11, 2014
 • Herra minä antaudun. Minä päästän irti. Tapahtukoon sinun tahtosi tässä asiassa kuten kaikessa muussakin. Tapahtukoon kaikki sinun täydellisen tahtosi ja ajoituksesi mukaan. Mitä ikinä teetkin luotan sinuun Herra ja uskon, että tiedä mitä teet. (1.Moos 22:1-14.) Uskon ja luotan sinuun ja en enää tunne tarvetta rukoilla ihmettä jonka olet jo luvannut tehdä, uskon että pystyt sen tekemään joten annan tämän asian levättä täysin sinun käsissäsi. Olkoon se hän, Olkoon se joku tai olkoon minun ristini kantaa ainainen yksinäisyys, Olkoon mikä vain noista niin tapahtukoon sinun täydellinen tahtosi Herra. Olkoon tämä rukous viimeinen ”luoti” paholaisen päähän tämän asian suhteen. Sinun käsiisi jätän tämän asian ja koko elämäni, olen sinun armoillasi Jumala. Jeesuksen Nimessä, Aamen.
  - August 11, 2014
 • Eräs henkilö suuttui joistakin uskonasioita koskevista jutuistani ja uskoi niitten häntä koskevan ja reagoi asiaan tekemällä rikosilmoituksen täysin yllättäen. Rukoillaan hänelle vihasta leppymistä, ymmärrystä ja asioiden asettamista oikeisiin mittasuhteisiin ja sitä, että vetäisi turhan rikosilmoituksensa pois. Kiitos muistamisesta. En osannut aavistaa että nimenomaan häneltä sellainen tulisi ja kaikkein vähiten sitä häneltä olisin odottanut. ennemmin olisin sitä odottanut kenelta vaan muulta ihmiseltä.
  H M - August 10, 2014
 • Hätärukouspyyntö: Ystäväni isälle on tehty aivoleikkaus, komplikaatioita tullut, siirretty teholle. Tila erittäin kriittinen. Ystäväni eikä hänen isänsä eivät ole uskossa, mutta tietävät että heidän puolestaan rukoillaan; ovat siitä kiitollisia. Herra pelasta ja paranna tahtosi mukaan
  - August 08, 2014
 • Rakas taivaan Isä, anna hänen kuulla omat sanansa ja oman isoäitinsä neuvo. Avaa hänen silmänsä ja anna rakkauden kasvaa hänen sydämessään, paranna hänen sydämensä. Luotan sinuun Herra, Luotan että pidät lupauksesi, Uskon että tiedät mitä olet tekemässä kuten Abraham luotti (1 Moos. 22:1-19) ja luotan sinuun. Luotan että et viivy lupauksesi kanssa, sillä on kirjoitettu: Viivytetty toivo vaivaa sydäntä; vaan kuin se tulee, jota hän toivoo, se on elämän puu. (Sanan. 13:12) Jeesuksen nimessä, amen.
  - August 07, 2014
 • Minä luotan sinuun, Herra! Kiitos Jeesus!
  - August 07, 2014
 • Jeesus, auta!
  - August 07, 2014
 • Mikä minua vaivaa, Onko väärin rakastaa? Kärsimys mun sydäntäni kalvaa, Kyyneleet minut hukuttaa, Kuinka kauan täytyy odottaa? Luotan sinuun Herra, Rakastan sinua Jeesus, Älä viivy Jumalani, anna tämän kärsimyksen loppua, anna odotuksen täytyä, ja elämän puun kasvaa, (Viivytetty toivo vaivaa sydäntä; vaan kuin se tulee, jota hän toivoo, se on elämän puu.) (San. 13:12) Minä rukoilen sinua, Minä anon sinua Herra, Kuulle huutoni ja auta, Älä viivy! Anna anteeksi, mustasukaisuus, epäily ja pilkkakin, auta nyt ja poista kärsimys, vapauta sydämeni, kahleesta odotuksen, muuten kuihdun kokonaan, sydänkin kai kahlittuna kuolee, siis rikko kahleet Isä, pyydän ja rukoilen, HERRA AUTA, ÄLÄ VIIVY! Kelvatkoon sinulle, Herra, pelastaa minut, Herra, riennä minun avukseni. Hävetkööt ja punastukoot kaikki, jotka minun henkeäni etsivät, hukuttaaksensa sen; peräytykööt ja tulkoot häpeään ne, jotka tahtovat minulle onnettomuutta. Tyrmistykööt häpeästänsä ne, jotka minulle sanovat: "Kas niin, kas niin!" Iloitkoot ja riemuitkoot sinussa kaikki, jotka sinua etsivät; ne, jotka sinun autuuttasi rakastavat, sanokoot aina: "Ylistetty olkoon Herra!" Minä olen kurja ja köyhä, mutta Herra pitää minusta huolen. Sinä olet minun apuni ja pelastajani; minun Jumalani, älä viivy. (Psalmi 40:14-18) Jeesuksen nimessä, Amen.
  - August 07, 2014
 • (1) Veljeni puolesta, että Jumala auttaisi häntä vaikeiden asioiden keskellä, antaisi tulevaisuuden ja toivon, terveyttä ja uutta voimaa, pelastaisi hänet ja koko perheen. tv:Sisar, sekä (2) Vahvistaisi vierellä kulkijaa ja kätkisi kaikki Jeesuksen veren suojaan.
  - August 06, 2014
 • Pyydän Herra kosketa vanhaa kouluaikaista kaveriani joka on ateisti. Näytä hänelle, että olet todella elävä ja olemassa oleva Jumala. Kosketa häntä Isä ja vapauta hänet kahleista. Kiitos Jeesus. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 04, 2014
 • Herra avaa hänen silmänsä ja korvansa. Anna hänen kuulla omat sanansa ja isoäitinsä neuvo. Paranna ja vapauta hänen sydämensä, jotta hän voisi jälleen tuntea ja vastaanottaa rakkautta. Jeesuksen nimessä, aamen.
  - August 04, 2014
 • Herra vahvista meidän tiimimme. Anna meidän uskomme kasvaa ja vahvistua ja valmista meidät sitä työtä varten jonka olet meidän varallemme suunnitellut. Vahvista meidät ja puhdista meidät tulella. Anna meidän loistaa sinun rakkauttasi ja valoasi tähän maailmaan. Anna meidän olla majakoita tässä pimeässä ajassa, majakoita jotka ohjaavat ihmisiä kotiin. Herra siunaa meitä, paranna meidät, rakenna meitä ja valmista meidät. Jeesuksen nimessä, Amen.
  - August 04, 2014
 • Onko kaikki turhaa? Tuska sieluani raastaa, sydäntäni särkee, huuleni kuivat, suuni täynnä tuhkaa, Odotuksesta sydän sairas, Väsynyt itkemään, voimat hiipuvat, jaksanko vielä elää? Yhä sinuun uskon, kai näin vielä aamuruskon, myrkyssä sinua ylistän, vaikka valo kaikki, näyttää kaikonneen, silti sinuun uskon ja luotan vain, Herra auta nyt, sydämeni kohta kuolee, korjaa se mikä rikki on, näytä voimasi tee ihmeesi! Herra älä viivy, pelasta minut tästä pimeydestä, vastaa minulle Herra etsin sinua, Rakastan sinua Jeesus, AUTA!
  - July 31, 2014
 • Jeesus auta minun serkkuani, vastaa rukoukseen jonka hän on lausunut vuosia sitten, rukoukseen jossa hän pyytää sinua sydämeensä Jeesus. Amen.
  - July 30, 2014
 • Mieheni lonkkaleikkauksen puolesta. Herra, anna kaiken mennä hyvin.
  - July 29, 2014
 • Rukoillaan perheen puolesta. Eivät ole uskossa. Mies haluaisi lähteä omille teilleen ja jättää vaimon sekä lapset. Herra tule sinä pelastajaksi koko perheelle ja anna sinun valosi tähän pimeyteen. Kohtaa Herra perhe sinun rakkaudellasi. Jeesuksen nimessä, amen. 2. Kosketa isääni rakkaudellasi, auta ja paranna Alzheimer, amen.
  - July 29, 2014
 • Herra kosketa työasioitani, niin että esimies ymmärtää, että en jaksa enkä pysty suurempaan työpanokseen, muuten uuvun. Herra auta, että saisin oikeudenmukaisen palkan työstäni. 2. Kosketa ystävääni on kohdannut kova koettelemus. Pelasta hänet ja auta Herra.
  - July 24, 2014
 • (1) Vaikean ajanjakson johdosta perheessämme, että Jumala auttaisi, parantaisi, pelastaisi ja vahvistaisi. Kiitos avusta. (2) Tätini ja hänen perheensä puolesta, että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti auttajana ja pelastajana (he ovat monien vaikeuksien keskellä, kuten pojan kuolema ja miehen halvaantuminen) sekä auttaisi ja vahvistaisi vierelläkulkevaa. Kiitos (3) E:n ja A:n sekä heidän vanhempiensa puolesta, että Jumala auttaisi ja ilmestyisi heille kaikille, ennen kaikkea Pelastajana, mutta myös Auttajana ja kätkisi verensuojaan. Kaveri. (4) E2:n ja hänen nuoren perheensä puolesta (heillä on erityisen vaikeaa), että Jumala auttaisi, pelastaisi, suojaisi ja kätkisi verensuojaan, täti
  - July 24, 2014
 • muistaisitteko erästä yli kolmekymppistä helsinkiläis-naista hänellä on rikkinäinen elämä takana ja on Jumalan avun tarpeessa amen Herra tietää
  mika - July 22, 2014
 • Herra pelasta K ja paranna hänen muistinsa ja sokeritautinsa. Herra pelasta J ja koska olen nuoruudessani vaikuttanut häneen negatiivisesti, niin auta tässä asiassa.
  K H - July 22, 2014
 • Hätärukousaihe poikani turvallisuuden puolesta. Joutunut mustasukkaisen narsistimiehen silmätikuksi avioeroasiassa, vaikka ei ole eroon syypää. Perheenäiti ja lapset myös ahdingossa. Herra suojele verelläsi ja auta!
  Maria Anonyymi - July 10, 2014
 • Jumala anna turvapaikat perheellemme veli ja sisar
  - July 09, 2014
 • Auta Jeesus taloudessa ja että tilanteeni muuttuu kokonaan. Auta taloudessa.Kiitos Jeesus, aamen.
  L - July 04, 2014
 • Pyydän parantumista ja kohtauksetonta elämää N:le epilepsiasta.
  - June 21, 2014
 • Pyydän esirukousta itseni puolesta, että * yöuneni voisivat olla levollisia ja virkistäviä * voimia arjen pyörittämiseen * mielekkyyttä elämään * yhteyttä ja rukousystävää * migreenin parantumista * lapseni löytäisivät elävän uskon, Jeesuksen
  Anne - June 21, 2014
 • Pyydän esirukousta edessä olevan ison leikkauksen vuoksi. Että se menisi hyvin eikä tulisi komplikaatioita.
  - June 21, 2014
 • pyydän esirukousta hampaaseeni. minulla oli raskas poskihampaan poisto ja siihen tuli komplikaatio, joka hyvin kivulias (dry socket). tuntuu etten kestä enää, kipu on niin hirveää. muutenkin hampaani huonossa kunnossa. pyydän Jeesusta parantamaan minut ja tämän kivun pois.
  linda - June 19, 2014
 • Jumala auta M:a ja hänen vanhaa äitiään monien vaikeuksien keskellä, uudista ja paranna. ystävä
  - June 15, 2014
 • Herra siunaa ja suojaa avioliittomme ja kätke sen veresi suojaan. sisar ja veli
  - June 14, 2014
 • Herra anna todella hyvä loma ja voisi innolla palata töihin uudistuneena . Kiitos Jeesus että saan tuoreen voitelun rukoilla ja vaimoni kanssa kaikki sujuu hyvin. Herra anna tämä kesä olla todella hyvä ja saisimme olla myös terveenä, kokea jotain uutta ja virvoittavaa.
  - June 12, 2014
 • Asuin alueellamme olevan jatkuvan häiriön ja pahan johdosta, että Jumala lopettaisi sen ja saisimme asua turvassa. sisar ja veli
  - June 11, 2014
 • Pyydän, että rukoilette poikani elämään tulleiden isojen ja pienien ongelmien poistumista ja uskossa Jeesukseen uudistumista ! Kiitos!!!
  l e - June 01, 2014
 • Kiitos Jeesus että tänäänkin siunaat myös tätä E:aa ja pelastat E:an omaksesi. Jeesus siunaa, että jos sinun tahtosi on, niin E lähtisi minun kaveriksi rannalle tänä kesänä. Kiitos Jeesus että johdatat tässä asiassa tahtosi mukaan. Kiitos tuosta ihanasta ja kivasta E:sta. Kiitos myös että E tulee vielä joskus uskoon. Jeesuksen nimessä Amen.
  H M - May 31, 2014
 • Ruk.Pyyntö: Että Jeesus antaa todella hyvän loman ja saisi rentoutua väkevästi. Jeesus vaikuta että saamme vaimoni kanssa rukoilla koko ajan ja ilmesty meille todella konkreettisesti nyt. Kiitos Jeesus että otat taakat, murheet ja kiireen pois ja saamme vaeltaa armossasi. amen
  - May 23, 2014
 • Rakas Jeesus anna paljon työtovereita evankeliointimiimiin ja anna myös uusia työtovereita. Jeesus anna hyvät yhteistyökumppanit ja toimiva tekniikka tehdä hyviä evankeliointitapahtumia. Kiitos Herra että vastaat tähän.
  - May 18, 2014
 • - Suvun puolesta jossa tiettävästi ei ole ollut uskossa olevia henkilöitä useampiin vuosikymmeniin ja tuo suku on erittäin kovissa vihollisen kahleissa, että Herra Jeesus murtaisi pidättävät esteet ja ilmestyisi Pelastajana ja Vapauttajana - Herra vahvista ensimmäisenä uskoon tullutta - Kahden nuoren perheen puolesta, jotka ovat voimakkaita ateisteja, että Herra voimallisesti ilmestyisi Pelastajana ja Auttajana - Lasten puolesta, että Jeesus uudistaisi heidät uskossa. Vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta, että Jeesus parantaisi ja vahvistaisi häntä. - Eeron ja Ilpon sekä heidän perheitensä puolesta, että Herra pelastaisi ja auttaisi Kiitos rukousavusta - sisar Herrassa.
  - May 12, 2014
 • - Vaikean ajanjakson johdosta perheessämme, että Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi. Kiitos avusta K. - Tätini ja hänen perheensä puolesta että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti Auttajana ja Pelastajana (he ovat monien vaikeuksien keskellä: pojan kuolema, miehen halvaantuminen, ym) sekä auttaisi ja vahvistaisi vierellä kulkevaa. Kiitos - E:n ja A:n sekä heidän vanhempiensa puolesta, että Jumala auttaisi ja ilmestyisi heille kaikille ennen kaikkea Pelastajana, mutta myös Auttajana ja kätkisi veren suojaan. Kaveri. E:n ja hänen nuoren perheensä puolesta (heillä on erityisen vaikeaa), että Jumala auttaisi, pelastaisi, suojaisi ja kätkisi verensuojaan. Täti
  - May 12, 2014
 • Rukouspyyntö: että Jeesus johtaa tarkasti työtämme ja lähettää lisää työmiehiä sekä naisia elonpellolle. Samoin myös että olisi hyvät kelit kohdata ihmisiä missä ikänä liikummekin.Kiitos Jeesus avusta.
  - May 09, 2014
 • Pyydän rukousta itseni ja mieheni puolesta. Neljä vuotta yhdessäoloa takana. Olen ollut onneton suhteessa koska mies on valehdellut asioista ja alkoholi ja baarit ovat kuuluneet hänen elämäänsä hyvin paljon. On monesti luvannut,että ne on taaksejäänyttä elämää,mutta ei kuitenkaan ole. Hän valehtelee edellenkin asioista. En pysty luottamaan häneen enää yhtään. En enää tiedä milloin hän puhuu totta ja milloin valehtelee. Olen jättänyt hänet monesti,mutta aina palannut takaisin yhteen hänen kanssaan kun hän on samat asiat luvannut. Minun on ollut paha olla suhteessa hänen kanssaan kun aina joudun pettymään,mutta en osaa olla ilmankaan häntä ja ajoittain meillä on mennyt hyvinkin. Nyt ollaan oltu erossa kuukausi ja päätin taas,että en huoli häntä enää takaisin,mutta en vaan haluaisi olla ilmankaan häntä. Sekin hankaloittaa asioita koska asumme yhdessä ja olen nyt ollut ystäväni luona miettimässä asioita,mutta en voi täälläkään loputtomiin olla. Asunnon saanti on vaikeaa koska luottotiedot on mennyt aikoinaan ja työtönkin olen tällä hetkellä. Toivon vaan,että miehestä tulisi hyvä ihminen ja tajuaisi miltä minusta on tuntunut kun hän on aina rikkonut lupauksensa ja valehdellut asioista kerta toisensa jälkeen. Toivon,että saamme jutun toimimaan ja voisimme olla yhdessä.
  - May 08, 2014
 • Rukouspyyntö: että Jeesus nyt auttaa elämänhallinassa ja osaisin tehdä oikeita ratkaisuja. Jeesus auta nyt lepäämään ja tekemään oikeita järjestelyjä sekä saisimme vaimon kanssa uudistua kunnolla uskossa, rukouksessa ja muissakin elämän asioissa.amen
  - April 23, 2014
 • Pyydän rukousta että A. Saisin hyvän työtoverin, B. Että Jeesus ottaa taakat pois ja c. Saisimme armon ajan avioliittoomme.Kiitos
  - April 10, 2014
 • Rukoustukea: 1.Äitini kiusallisen ihottuman puolesta. Hän joutuu syömään siihen antibiotteja, jotka puolestaan sekoittavat vatsan. Herra kosketa äitini terveyttä ja anna ihottuman parantua, Jeesuksen nimessä. 2.Herra auta miestäni lonkkakivuissa, ja auta että hän pääsisi pian leikkaukseen. 3.Perheenisän puolesta, jolta leikattu molemmat lonkat. Hän kärsii nyt leikkauksen jälkeisistä komplikaatioista: keuhkoveritulapasta ja sydämen laajentumasta. Herra, auta ja armahda, ja paranna sinä hänet. Anna voimia myös perheen äidille.
  Maria Anonyymi - April 02, 2014
 • Esirukouspyyntö: Kiitos Jeesus että nyt annat todella suuren armon elämääni ja työhöni sekä avioliittooni. Jeesus anna kokea sinun suurta armoa jossa ei omilla teoilla ole merkitystä, Kiitos Jeesus että annat voittoja ja saan kokea sulaa hyvyyttä ja laupeutta..Psalmi 23 koko elämäni ajan.amen
  - April 02, 2014
 • ESIRUKOUSPYYNTÖ . Pyydän että Jeesus auttaa avioliitossa ja kaikki häirintä pois.Jeesus auta myös työssäni että osaisin puhua oikein ja elämämme yllä olisi siunaus ja Herra sinun mielisuosio. Jeesus johdata ja anna viisautta sekä hengellistä näkökykyä.
  - March 29, 2014
 • Esirukouspyyntö: Pyydän että Jeesus väkevästi johtaa työtäni ja saamme esirukoilijoita työhömme lisää. Kiitos Jeesus että turvaat kaikilta vaaroilta mut ja lapseni sekä vaimoni niin että saamme elää turvassa ,ps 91 ja että Herra on hyvä Paimen perheellemme ps.23 .Kiitos Jeesus että olet uskollinen.amen
  - March 27, 2014
 • 1. Mieheni puolesta, että saisi pian apua lonkkakipuunsa, ja että Herra siunaisi hänen kasvua kristittynä.Siunaa meitä erikseen ja yhdessä. 2. Kiitos, että uudistat poikani uskon, ja johdatat hänelle hyvän harrastuksen. 3. Varjele Tarjaa joogasta, ja pelasta.
  M - March 19, 2014
 • Esirukouspyyntö: Jeesus Rakas pyydän että saisin uusia työtovereita, runsaasti armolahjoja evankeliumintyön työkaluiksi sekä uusia paikkoja joihin voisimme mennä kertomaan evankeliumia. Kiitos Jeesus että avaat uusia ovia sekä murtuu kaikki esteet. Jeesus siunaa myös taloudellisesti työtämme ettei mitään puutu. Kiitos Teille rukouksistanne.
  - March 12, 2014
 • Rukouspyyntö: Kiitos että muistatte näitä asioita. Pyydän että Jeesus antaa hyviä työtovereita ja kaikki työhöni kuuluvat asiat selkenee ja sen että ottaako vaimoni uuden työpaikan. Kiitos Jeesus että paranisin yskästä sekä saisimme vaimoni kanssa olla terveenä sekä liikkua ulkona lenkillä. Kiitos Jeesus
  - March 05, 2014
 • Pyydän rukoustukea perhe/työelämään. Jeesus pelasta työkaverini ja uudista minut. Anna viisaus sekä johdatus työelämään. Uudista perheeni uskossa ja anna meille palvelustehtävä. Ilmesty isälleni ja siskolleni. Kiitos rukoustuesta! T.veljenne
  - March 04, 2014
 • Minulla on nyt vaikea tilanne erään pitkäaikaisen tutun kanssa. Pelkään, että olen lopullisesti mokannut ja hän on lopullisesti mulle vihanen eräästä asiasta. Hän oli kaivellut vanhoja asioita ja mennyt jopa sossulle ja entisen työharjottelupaikan ohjaajalle ja kaikille mahdollisille ihmisille kertomaan mitä oon joskus aiemmin sanonut tai tehnyt yms. Voitteko rukoilla sen puolesta, että meidän välit korjaantuu ja että ei tule kummallekaan meistä isompia vaikeuksia näitten asioitten osalta.
  H M - March 01, 2014
 • Pyydän rukousta että Jeesus antaa uuden ajan tehdä töitä ja synnyttää uutta elämää. Jeesus auta että kevät menee hyvin ja esteet poistuu . Kiitos Jeesus että annat armoa armon päälle mulle ja vaimolleni tänään ja huomennakin.amen
  - February 25, 2014
 • Rukospyyntö: Että Jeesus voimakkaasti auttaisi avioliitossa nyt ja voisimme tehdä työtä rauhassa siellä minne Herra lähettää. Samoin Herra lähettää uusia työntekijöitä niihin tapahtumiin joita pidämme eri paikossa ja saisimme kohdata todella paljon ihmisiä hyvässä kelissä. Kiitos kun muistette rukouksin.
  - February 23, 2014
 • 1. Itseni puolesta, että jaksaisin töissä. Joudun tekemään kahden ihmisen työy. Herra auta ja anna työkaveri pian. Ja anna itselleni oikea asenne työpaljouden keskellä. 2.Uskovan 17-v. tytön puolesta, jota maailma houkuttaa. Menossa huonoon seuraan.Anna sinä Herra tytölle viisautta, ja varjele pahasta.
  M K - February 19, 2014
 • Pyydän esirukousta oman jaksamisen puolesta, että saan hoidettua raha-asiat, jotka kasaantuneet. Poikani tarvitsee myös Jumalan ilmestymistä opiskeluasioissa. Jumala armahda, johda ja auta meitä
  - February 11, 2014
 • Rukouspyyntö, vointini yksinäisyyden poistumisen, yksin olemisen, perheasian, oikeusasian, kantelu on, voitto siihen että saan oikeuden...antin, poikani puolesta, varjelusta kaikille, perheemme. Ps. 41, 51, 91, 4, 23, 94. Vapautta itselleni, hyväksyä itseni, unohtaa kaikki mennyt. Veren alle meidät. Jes 53. Terve usko.
  - February 08, 2014
 • Rakas Jeesus anna aviolliittoomme rauha ja vahvista mun ja vaimoni hengellistä elämää. Jeesus anna tarkka johdataus ja viisautta rukousiltojen vetoon. amen
  - February 08, 2014
 • Minulla on nyt elämässä monenlaista. Uusi työharjoittelupaikka jossa aloitan nyt tulevalla viikolla. Rukoillaan sen puolesta, että se menisi hyvin. Edellinen meni hyvin ja onnistui. Minulla on nyt surua kun rakas kissani kuoli. Rukoillaan sen puolesta, että toivun tuosta menetyksestä. Nyt minulla on enää yksi kissa, rukoillaan sen puolesta, että jäljelle jäänyt nuorempi kissani eläisi terveenä ja pysyisi hyvässä kunnossa kauan vielä. Tämän lisäksi muistetaan rukouksin sitä, kun laitoin vapaamuotoisen hakemuksen erääseen tahoon mistä voi saada apua eräisiin oireisiin mitkä johtuu osin synnynnäisestä sairaudesta ja osin muustakin asiasta. Hain sitä kautta tukihenkilöä koska minulla ollut määräaikaisia tukihenkilöitä. Tuon tahon kautta ei ole tähän saakka tukihenkilöä tullut, mutta muita palveluita kyllä. Rukoillaan sen henkilön puolesta, joka tuosta asiasta päättää ja rukoillaan, että Jumala saisi ohjata ja johtaa häntä tekemään asiassa hyvän päätöksen ja joko ottamaan haasteen vastaan tai ohjaamaan asian jonnekin muualle hoidettavaksi. Muistetaan rukouksin. Rukoillaan myös herätystä, pelastusta ja uskoontuloa tarkoittamalleni henkilölle.
  H M - February 07, 2014
 • Pyydän rukousta että Jeesus antaa todella paljon lisää esirukoilijoita työhömme. Jeesus herätä niitäkin jotka ovat poistuneet ja synnytä uusia rukoilijoita. Jeesus rakas anna sinun mielisuosio levätä työmme ja tiimin yllä, siunaa avioliittoni ja auta että osaan puhua kadunihmisille evankeliumia niin että ymmärtävät. Jeesus siunaa ensi viikon työt ja tapahtumat että saamme kohdata paljon ihmisiä. amen
  - February 02, 2014
 • Rukoillaan isäni puolesta, jolla Alzheimertauti, että suostuisi menemään lääkäriin ja suostuisi noudattamaan taudin hoito-ohjeita.
  M - February 01, 2014
 • Minulla kun on ollut näitä määräaikaisia tukihenkilöitä, joista ensimmäiset oli opiskelijoita joilla se tukitoiminta kuului opintoihin, yksi oli ihan ammattilainen mutta työkiireittensä vuoksi joutui lopettamaan ja yksi on vertaistukihenkilö, mutta määräaikainen sellainen ja on muuttamassa toiselle paikkakunnalle. Olen jo kauan halunnut erästä minulle tuttua ja tärkeää ihmistä tukihenkilökseni. (Tekstiä editoitu pois tästä.) Rukoillaan sen puolesta, että jos hänen nykyinen työnsä on liian rankkaa, niin hän voisi lopettaa ne työt… (editoitu). Olen häntä toivonut tukihenkilöksi jo monta vuotta. Rukoillaan sen puolesta, että joko hän tai joku muu yhtä mukava ihminen alkas tukihenkilökseni ja että Jeesus saisi tuossa henkilössä vaikuttaa tahtoa ja tekemistä.
  H M - February 01, 2014
 • Pyydän rukousapua: 1. Oma työnkuvani laajenee ja joudun tekemään jonkin aikaa kahden ihmisen työt ja vastaamaan niistä. Herra anna viisautta organisoida työ järkevästi ja anna viisautta tehdä tärkeimmät työt.Varje etten uuvu. 2. Vahvista poikaani ja anna ajatuksia sinulta.
  M - February 01, 2014
 • 1. Rukoillaan 17-vuotiaan uskovan tytön puolesta, joka kärsii neuroottisesta syyllisyydestä ja ahdistubneisuudesta, että Jumala parantaisi. 2. Uskovan miehen puolesta, jolla iso leikkaus edessä. Herra anna kaiken mennä hyvin. 3. Siunaa tyttäreni opintosuunnitelmat ja uudista hänen uskonsa. 4. Auta minua laihtumaan ja anna viisautta työhöni. 5. Auta miestäni nivelvaivoissa. 6. Auta Herra talousasioissa,
  - January 27, 2014
 • mitä tahansa se edellyttääkin NIIN TAPAHTUKOON! VAPAAKSI VUOSIKYMMENIÄ(44vuotta)KESTÄVÄSTÄ SYÖMISHÄIRIÖSTÄ! h
  h - January 22, 2014
 • Rukouspyyntö työn, perheasian, voinnin puolesta, naapurini puolesta ja että saisin kielillä puhumisen armolahjan, anteeksiantoa ja rakkautta, menneisyyden unohdus, varjelusta. Poikani puolesta. Kiitos.
  - January 17, 2014
 • Pyydän rukoustukea poikani puolesta. Hän on nyt päässyt irti alkoholista. On taipaleen alussa vasta, että Herra vahvistaisi häntä ja hänen tahtoaan oikeaan ja uudistaisi hänen uskonsa. Että kaikki hänen työasiansa saisivat järjestyä parhainpäin. Siunaa myös hänen terapeuttiaan ja anna viisautta hänelle.Ja anna löytyä vastaukset siihen, mikä tekee matkasta vaikeaa. Amen.
  Maria - January 13, 2014
 • Rukouspyyntö /rankka tapaus Suvun puolesta jossa tiettävästi ei ole ollut uskossa olevia henkilöitä useampiin vuosikymmeniin ja tuo suku on erittäin kovissa vihollisen kahleissa että Herra Jeesus murtaisi pidättävät esteet ja ilmestyisi pelastajana ja vapauttajana Herra vahvista ensimmäisenä uskoon tullutta Rukouspyyntö Kahden nuoren perheen puolesta jotka ovat voimakkaita ateisteja että Herra voimallisesti ilmestyisi pelastajana ja auttajana Rukouspyyntö Lasten puolesta että Jeesus u u d i s t a i s i heidät uskossa. Rukouspyyntö Vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta että Jeesus parantaisi ja vahvistaisi häntä. Rukouspyyntö Eeron ja Ilpon sekä heidän perheidensä puolesta että Herra pelastaisi ja auttaisi Kiitos rukousavusta sisar Herrassa.
  - January 10, 2014
 • Yksinäisyys, useita kertoja hylätyksi tuleminen, juurettomuus, ahdistuneisuus, masentuneisuus, pelko tulevaisuudesta, perheettömyys, lapsettomuus...Jeesus Kristus Jumalan poika armahda minua syntistä ja johdata minua väkevästi näissä asioissa eteenpäin. Haluan kulkea sinun tahdossasi. Auta minua Jeesus!
  - December 14, 2013
 • Sijaislapsemme aiotaan ottaa sijaisperheestä pois. Lapsi ollut 3 vuotta, kiintynyt sijais-isään ja sijais-äitiin. Sijaisperhe masentunnut tämän asian puolesta. Sijaisperheessä ei ole muita lapsia. Koska biologiset vanhemmat vaativat lapsen toista paikkaa lähemmäksi heitä. Rakas kallis Jeesus, auta meitä, kuule rukoukset! Sijais-isä uskossa
  SS - December 03, 2013
 • Rukoillaan yhdessä työpaikkani työilmapiirin puolesta. Työkaverini on hankala ja hänen käytöksensä kuluttavaa. Herra auta,sinä näet!
  M - November 24, 2013
 • RUKOUSPYYNTÖ HERRA SIUNAA JA SUOJAA AVIOLIITTOMME JA KÄTKE SEN VERESI SUOJAAN. sisar ja veli
  - November 15, 2013
 • RUKOUSPYYNTÖ! VELJENI PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI HÄNT VAIKEIDEN ASIOIDEN KESKELLÄ ANTAISI TULEVAISUUDEN JA TOIVON SEKÄ PELASTAISI HÄNET JA KOKO PERHEEN. sisr
  - October 24, 2013
 • Rakas taivaanisä pyydän, että vapautat miesystäväni alkoholista,että hän voisi viettää raitista elämää ja, että voimme jatkaa yhteiselämää onnellisina ilman huolia epäilyksiä ja syyttelyitä. Kiitos,että kuulit rukoukseni.
  Anna - October 22, 2013
 • siaslapsen puolesta aijotaan ottaa siaisperheestä pois lapsi ollut sijaisperheessä 3 vuotta koska alkoholisoituneet piolokiset vanhemmat eivä anna olla lapsensa tässä perheessä lapsi on kuin oma lapsi lapsetomassa perheessä lapsi haluaisi olla sijaisperheessä ja on kiintynnyt perheseen ikä 9 vuotta uskovainen siaisisä
  J V - October 14, 2013
 • PYYDÄN YSTÄVÄLLISESTI,JOS JAATTE ETEENPÄIN TÄTÄ, POISTAISITTE YHT.TIETONI E-MAILISTA.KIITOS. _________________________________________________ RUKOUSPYYNTÖ /RANKKA TAPAUS SUVUN PUOLESTA JOSSA TIETTÄVÄSTI EI OLE OLLUT USKOSSA OLEVIA HENKILÖITÄ USEAMPIIN ´VUOSIKYMMENIIN JA TUO SUKU ON ERITTÄIN KOVISSA VIHOLLISEN KAHLEISSA ETTÄ HERRA JEESUS MURTAISI PIDÄTTÄVÄT ESTEET JA ILMESTYISI PELASTAJANA JA VAPAUTTAJANA HERRA VAHVISTA ENSIMMÄISENÄ USKOON TULLUTTA RUKOUSPYYNTÖ KAHDEN NUOREN PERHEEN PUOLESTA JOTKA OVAT VOIMAKKAITA ATEISTEJA ETTÄ HERRA VOIMALLISESTI ILMESTYISI PELASTAJANA JA AUTTAJANA RUKOUSPYYNTÖ LASTEN PUOLESTA ETTÄ JEESUS U U D I S T A I S I HEIDÄT USKOSSA. RUKOUSPYYNTÖ vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta että JEESUS PARANTAISI JA VAHVISTAISI HÄNTÄ. RUKOUSPYYNTÖ EERON JA ILPON SEKÄ HEIDÄN PERHEITENSÄ PUOLESTA ETTÄ HERRA PELASTAISI JA AUTTAISI Kiitos rukousavusta sisar Herrassa.
  K X - October 14, 2013
 • Rukouspyyntö syvemmän uskon ja luottamuksen syntymiseen Jeesuksen kanssa. Rukouspyyntö myös aviomiehen ja perheen saamiseksi, jos se on Herran tahto minuun nähden. Omaisten, läheisten, työtoverien ja naapurien uskoontulon puolesta myös rukous.
  - October 13, 2013
 • Äitini asunto laitettu asumiskieltoon>vakava home-ongelma>syövyttää Äitini terveyttä> äidilleni löydettävä Hänen tarpeisiin passeli, edellinen asunto PININMITEN Riihimäki/Oitti/HIKIÄ/ JOKELA suunnalta!!!!
  xx - October 10, 2013
 • Rukoilkaa syrjäytyneen Kimmon puolesta, että hänelle tapahtuu pian jotain hyvää joka saa hänet elämän valtavirtoihin! Hätääntynyt äiti
  - October 05, 2013
 • Miehelläni on vaikea tilanne töissä. Anna uudelle johtajalle viisautta luotsata tilanne viisaasti läpi. Anna miehelleni viisautta esittää asiat oikein.Auta, että mieheni ei masentuisi. 2. Poikani on menossa ammattiauttajalle,ohjaa hänelle hyvä terapeutti, ja auta Herra sinä itse häntä. Kiitos että kuulet, ja vastaat. Jeesuksen nimessä amen.
  Maria Salainen - September 30, 2013
 • oikean unirytmin palautumisen puolesta.nukun usein klo 15.30 saakka.aamuisin olen puoli pökerryksissä,kun pitäisi käydä asioilla.haluaisin nukkua kunnon yöunet ja herätä virkeänä ja ajoissa.
  - July 27, 2013
 • Minulla oli terveyskeskuksessa lääkäri joka lähti sieltä pois ja minulle jäi ikävä sitä lääkäriä. Se lääkäri oli taitavampi kuin moni muu lääkäri. Hoiti minua hyvin ja hellästi, oli lempeä ja sydämellinen minulle. Minua on aiemmin monet lääkärit hoitaneet huonosti ja väheksyneet, mutta tämä ei väheksynyt. Siksi arvostan erityisen paljon hyvää lääkäriä. Minua aina moititaan siitä, kun kiinnyn eri ihmisiin. Ei ymmärretä, että tottakai sitä silloin kiintyy herkemmin ja tulee valikoivammaksi ihmisten suhteen, jos on koko ikänsä ollut kiusattu. Minua on kiusattu koko elämäni ajan monin tavoin. Voitteko rukoilla sen puolesta että Jumala vaikuttaa tuossa lääkärissä ja myös muissa jotka asiasta päättävät sitä, että tuo lääkäri ei jättäisi minun hoitamista kesken vaan hoitas loppuun asti ja saisin säännöllisesti käydä hänen vastaanotollaan kerran kuukaudessa tai kerran kolmessa kuukaudessa. Ja että hän huolehtisi minusta kokonaisvaltaisesti ja antaisi minulle sitä turvaa ja hoivaa ja sitä hyväksyntää, jota olen liian vähän elämäni aikana saanut. Kiitos muistamisesta. Rukoilkaa myös tuon lääkärin puolesta että hän ymmärtäisi eikä väheksyisi tai kauhistuisi tästä asiasta vaan että tekisi jotakin että tämä onnistuu.
  H M - June 03, 2013
 • Kiitos Rakas Jeesus, että autat minua ja johdatat elämääni tarkoittamasi puolison. Kiitos, että voisin saada uskovan ja rakastavan miehen ja lapsia, jos se on Herra Jeesus Kristus Sinun tahtosi. Tahdon odottaa sinun johdatustasi ja aikatauluasi tässä asiassa. Anna minulle voimaa. Siunaa läheiseni ja pelasta heidät.
  - May 14, 2013
 • Hei. Voitteko muistaa rukouksin sitä, että kauan minua kiusannut henkilö jättäisi minut jo rauhaan, saisi muuta ajattelemisen aihetta ja kasvaisi ihmisenä tuosta käytöksestä ulos ja jos hänellä jokin ongelma, niin saisi siihen oikeaa apua. Kiitos muistamisesta.
  H M - May 08, 2013
 • Tahtoisin kiittää anteeksiantavasta, rakastavasta Jumalastamme ! Olen iloinen saadessani oppia tuntemaan Hänet paremmin. Pyydän Jumalan siunausta perheelleni. Sekä parantavaa kättä sairauksiini.
  Jaana H********** - May 04, 2013
 • lähisukulainen/vakava syöpä,vain HERRA voi parantaa.
  paula s**** - April 29, 2013
 • Rukousaihe:Papin lapset joutuneet synnin teille. Herra auta ja armahda ja ota käyttöösi. nim. Hätääntynyt läheinen
  - April 08, 2013
 • Pyydän esirukousta21-vuotiaan opiskelijan puolesta.Hänellä on vaikea syömishäiriö, minkä vuoksi hän on joutunut olemaan sairaalahoidossa yhtäjaksoisesti jo kaksi vuotta.Hän ei ole henkilökohtaisesti uskossa.Herra auta:pelasta hänet Sinulle ja elämälle.
  - March 08, 2013
 • Olen hakenut asuntoa ja odotellut vaikka kuinka kauan mutta tuntuu, että asunnot on kuin kiven takana. Nykyisessä asunnossa on hyvin levotonta ja sitä on ollut jo kauan eri henkilöiden taholta sitä levottomuutta jo pitemmänkin aikaa. Juoppoja jotka häiriköi, muitakin ihmisiä jotka häiriköi, useampi naapuri joka kyttää ja jos entiset häiriköt muuttaa pois niin sitten häiriköi juopot ja muut naapurit, olipa juoppoja tai ei. Minulla on monia eri sairauksia, myös fyysisiä ja tärkeää olisi saada omassa asunnossa olla rauhassa. Minulla on myös omat ystäväni ja tuttuni ja sukulaiseni joitten kanssa olen. Töissä olen ollut ja se on todella hyvä asia kun olen saanut sen työn mutta en aina ole jaksanut mennä sinne töihinkään kun ahdistaa nuo vaikeat ihmiset naapureissa jotka tuppautuu väkisin minun asunnolle eikä täällä saa olla rauhassa. Ihmiset joita on paljon ja jotka ei edes kunnolla minua tunne, haluavat tulla tänne vaikka en ole heitä tänne pyytänyt. Tätä tapahtuu viikonloppuisin ja aamulla. Minun ihottuma on pahentunut ja muutenkin olen stressaantunut ja voinut pahoin yms. Olen hakenut asuntoa muutamasta noin 2-3 eri paikasta jotka ovat kaukana täältä, aivan toisissa maisemissa ja joissa on toisenlaista noin muutenkin ja joista olen kuullut että pienempiä, paikkoja, vähemmän ihmisiä ja rauhallisempaa. Siitä, minkä nimisiä nuo paikat on, en kerro netissä julkisesti, koska haluan pitää sen salassa missä jatkossa tulen asumaan ja kerron osoitteeni jatkossa vain niille joihin luotan ja jotka tunnen hyvin. Voitteko rukoilla sen puolesta, että saisin sen asunnon jos se on Jumalan tahto, että sen saan ja että siellä olisi rauhallisemmat naapurit, niin että saisin olla omassa asunnossani rauhassa.
  Henna M - February 19, 2013
 • Rakas Jeesus, auta kiireisessä hammasvaivassa, mikä näkyy. Minulla ei ole varaa sellaiseen "hammasremonttiin" kun olisi tarpeen. En haluaisi tekohampaita vielä. Herra voisitko Sinä auttaa jotenkin.
  sirpa - February 03, 2013
 • Pyydän että me rakastamani ihmisen kanssa saadaan UUSIOPERHEEN kanssa elämä kuntoon.Kaikkemme ollaan yritetty hänen kanssaan.Ok,jos ei onnistu ja kukaan ei hyväksy(me tykätään)eihän siinä muuta voi? t.Rape Ps.Olemme vasta tavanneet ja ei kukaan voi vaatia että oltais jo naimisissa.
  rape - January 13, 2013
 • Meidän Saksanpaimenkoira-pentumme varastettiin hoitopaikasta perheemme olessa Israelissa. Voimme kaikki hyvin huonosti asian vuoksi. Tarvitsisimmein rukous-apua siihen että saisimme rakkaan koiramme takaisin, jos se vain Jumalan tahto on.
  Roosa K - December 16, 2012
 • Pyydän Herralta, että oppisin ja rohkasituisin jotenkin rukoilemaan toisten ihmisten puolesta. Kotona kyllä rukoilen yksin, joskus hyvin pitkiäkin rukouksia toisen puolesta, ja pitkästä aikaa sain ottaa käyttööni myös rukouskielen. Minulla on mieli ja tahto, mutta ei rohkeutta kun yritän rukoilla sitä pyydettäessä tai kun vain tahtoisin rukoilla toisen puolesta, sanoja ei tule niinkuin kotona, ajatus ei kulje niin, en tiedä johtuuko jännittämisestä vai mistä, vai enkä ole vielä Jumalan mielestä valmis tehtävään. Pyydän että Pyhä Henki antaisi viisauta, mitä minun tulisi tehdä. Voinko rukoilla yksin kotona toisten puolesta? Pyydän myös yksinäisyyteeni uskovaa elämänkumppania, että voitaisiin yhdessä tehdä Jumalan työtä. Tämä elämäntilanne yksinäisenä on tukahduttavaa, en aina tunne elämääni minkaanarvoiseksi. Jumala kuule rukoukseni ja kaikkien yksinäisten rukous. Pyydän koko sydämmeni pohjasta, että ei tarvitsisi olla Joulua kokonaan yksin, että olisi joku joka välittäisi ja tulisi käymään. Usein olen Jouluna paljon yksin. Lapseni ovat aikuisia ja asuvat kauempana, toinen on lähdössä ulkomaille Jouluksi ja pitemmäksikin aikaa ja toinen menee tänä Jouluna Isänsä luokse (hyvä niin, pitkästä aikaa). Annan itseni, elämäni, kaiken Sinun käsiisi, myös tulevan Joulun ajan, tapahtukoon kaikessa Sinun paras tahtosi.
  sipe - December 15, 2012
 • Rukoilkaa sen puolesta, että Jeesus antaa minulle anteeksi kaiken sen missä olen muita ihmisiä kohtaan toiminut väärin ja sopimattomasti. Ja että Jumala armahtaa minua ja antaa viisautta ja voimaa pysyä oikealla ja terveellä pohjalla uskossa ja olla eksymättä enää yhtään mihinkään muuhun terveestä, Raamatullisesta uskosta ja että siinä pysyn uskossa Jeesukseen ja etsin ensin Jumalaa ja sen ohessa kaiken muun saan Jumalalta. Ja rukoilkaa myös, että Jeesus varjelee että saan jatkossa olla kotonani rauhassa ilman häiriötekijöitä. Ja että Jumala laittaa Jeesuksen nimessä esteen kaikille niille asioille jotka on minun liian vaikeaa kestää ja joita pelkään. Pyydän teiltä esirukousta kaikkien tämän koko maailman lasten puolesta, erityisesti pienten lasten eli sikiöiden, vauvojen, taaperoiden, leikki-ikäisten ja pienten koululaisten puolesta. Rukoilkaa sen puolesta, että pikkulapsilla olisi kaikilla hyvät oltavat, hyvä kasvu, kehitys, turvalliset olosuhteet, mahdollisuus leikkiin, virikkeisiin ja hyvään kehitykseen, turvalliset ja rakastavat vanhemmat, hyvä päivähoito, hyvä koulu ja että Jumala suojelee Jeesuksen nimessä ja Jeesuksen veressä kaikkia maapallon pikkulapsia pahoinpitelyiltä, seksuaaliselta hyväksikäytöltä, kiusaamiselta, turvattomuudelta, välinpitämättömiltä, juopottelevilta ja väkivaltaisilta aikuisilta ja kaikelta muultakin pahalta. Jeesuksen nimessä rukoillaan, että Jumala siunaa Jeesuksen nimessä ja Jeesuksen veressä jokaisen lapsen ja erityisesti jokaisen 0-11-vuotiaan lapsen ja että Jumala lähettää enkelit vartioimaan koko tämän maailman joka ainoaa lasta niin Suomessa kuin ulkomailla. Voitteko muistaa rukouksin kaikkia äitinsä kohdussa olevia, vauvaikäisiä, taaperoita, leikki-ikäisiä, kouluikäisiä ja teini-ikäisiä lapsia, joilla on Downin syndrooma. Heidän vanhemmilleen, sisaruksilleen, sukulaisilleen, hoitajilleen, lääkäreilleen, opettajilleen, avustajilleen, terapeuteilleen ym viisautta, taitoa ja ymmärrystä ja lähimmäisenrakkautta osata kohdata, hoitaa ja kasvattaa sellaista lasta oikein ja osata kannustaa ja tukea lasta kehittymään oikein ja tasapainoisesti. Voitteko rukoilla myös nuorten Down-aikuisten, keski-ikäisten Down-aikuisten ja vanhusten joilla on Down, hoitajille, lääkäreille, ohjaajille, avustajille, omaisille ja kaikille muillekin asianosaisille viisautta, voimaa, jaksamista, ymmärrystä ja taitoa pärjätä sellaisen henkilön kanssa. Ja Downin oireyhtymää sairastaville henkilöille itselleen turvallista, hyvää ja ennenkaikkea tasavertaista elämää ja osallisuutta ja hyviä harrastuksia, mielekästä työtä, hyviä ihmissuhteita, hyvää terveyttä ja vointia ja sitä, että heillä on inhimillinen ja hyvä elämä jota kunnioitetaan ja että he saavat tarvitsemansa avun mutta lisäksi myös saavat pärjätä kukin tasonsa mukaan itsenäisestikin, kukin omien taitojensa ja mahdollisuuksiensa rajoissa ja heidän tasonsa vaihtelee todella vaikeasta kehitysvammaisesta lievimpään mahdolliseen kehitysvammaan. Tämä koskee sekä täysimääräisen ylimääräisen kromosomin omaavia, että myöskin niitä, joilla on mosaikismi-Downin syndrooma joka tarkoittaa osittaista ylimääräistä kromosomia jonka osuus voi vaihdella 75 prosenttisesta tai yli sen olevasta 1-10 prosenttiseen. 75 prosenttinen on lähempänä Downia kuin ei-Downia ja 1-10 prosenttinen on lähempänä tervettä kuin Downia. Voi olla jopa huomaamaton, joka jää diagnosoimatta mutta jonka huomaa ihminen joka tietää kyseisestä vaivasta paljon ja on niitä henkilöitä nähnyt. Julkinen terveydenhuolto ei ehkä diagnosoimaan rupea mutta yksityinen genetiikan asiantuntija voisi diagnosoida ja jos on YHDENKIN prosentin ylimääräinen osuus kromosomissa 21, niin silloin on jo taipumukset Downin syndrooman liitännäisvaivoihin olemassa ja Downin syndrooman käypähoitosuositusta tulisi soveltaa. lievä mosaikismi näkyy käytöksessä, luonteessa ja fyysisissä vaivoissa. Ja on salakavala ja harvinainen muoto sairaudesta. Mutta rukoillaan sekä täysimääräisille, osittaisille että muutamaprosenttisillekin Jumalan varjelusta ja Jumalan rakastavaa läsnäoloa ja enkelivartiota ja Jeesuksen veren suojaa että Jumala varjelee jokaisen maailmaan syntyneen Down-ihmisen alkiosta ja sikiöstä hamaan vanhuuteen saakka niin että tulisi mahdollisimman normaali, aktiivinen, tasavertainen ja ihmisarvoinen elämä näille ihmisille kaikkialla maailmassa ja sinnekin missä näitä väheksytään, tulisi hyvät oltavat ja että Jumala varjelee näitä henkilöitä pahoilta, väärämielisiltä ja julmilta ja henkisesti sairailta ihmisiltä jotka voivat heitä vahingoittaa. Rukoillaan myös, että näitä ihmisiä ei kiusattaisi ja että näiden lääketieteelliset vaivat hoidetaan hyvin, etteivät nämä liikaa joudu kärsimään. Erityisesti sydämelläni on kolme ihmistä joista yksi on ystäväni, toista olen nähnyt vapaa-aikana sekä hänen työnsä puolesta, kolmatta niin ikään myös samoin kuin toistakin. Rukoillaan erityisesti näiden elämään Jumalan suojelusta. Rukoillaan myös, että Downin oireyhtymää sairastavillekin puhutaan Jumalasta ja Jeesuksesta. He ovat usein hyvin lähellä Jumalaa jos tuntevat ja tietävät Jeesuksen ja täysimääräinen tai vaikeasti mosaikisti Down on sellaisenaan jo Jumalalle kelpaava. Psalmit: 91:1 Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, 91:2 se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan." 91:3 Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. 91:4 Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. 91:5 Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, 91:6 et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. 91:7 Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. 91:8 Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. - 91:9 Sillä: "Sinä, Herra, olet minun turvani." - Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi. 91:10 Ei kohtaa sinua onnettomuus, eikä vitsaus lähesty sinun majaasi. 91:11 Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. 91:12 He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi. 91:13 Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta jalopeuraa ja lohikäärmettä. - 91:14 "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. 91:15 Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. 91:16 Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen."
  Henna M - December 03, 2012
 • Jeesus yhdistä läheisiäni. Kaksi poikaani eivät pidä yhteyttä toisiinsa ja nuorempi 30v on aina vihaisen oloinen ja kiroilee. Me vanhemmat olemme eronneet n 10 vuotta sitten, elämä hajosi. Herra vain Sinä voit auttaa meitä kaikkia. Herra kosketa Pyhän Henkesi kautta, että pojat ja isänsä saisivat tulla uskoon. Vaikuta Jeesus, että alkoholi ei kuuluisi heidän Jouluunsa. Ilmesty heille, vedä puoleesi, että saisivat uskon, että Sinä Jeesus olet Joulun Herra. Auta meitä kaikkia työasioissa ja jaksamisessa.
  äiti - December 01, 2012
 • Pyydän rukousta. Olen uskossa ja tunnen olevani erkaantunut Jumalasta kun on ollut niin vaikeita aikoja. Mut haluan niin paljon Hänen läheisyyteen ja silti tuntuu kuin senä olisi välissä. apua kiitos
  Paula - October 26, 2012
 • voisitko rukoilla, että saisin asuntoasiat kuntoon, kun alkaa olemaan tällä asialla kiire. ja se painaa jatkuvasti mieltä. ja tämä ON tärkeä asia.
  Juha - October 13, 2012
 • Jeesus kosketa parantavalla voimallasi Pirjo siskoani, joka sairastaa vakavasti, eikä lääkärit voi enää auttaa, vain Sinä Jeesus olet ainoa apu, sinä pystyt tekemään ihmeitä ilman määrää!! Hänellä on sydänleikkaus perjantaina, Jeesus ole Sina ylimmäisenä lääkärinä, anna viisaus ja kaikki taito kaikkeen ylhäältä, kiitos että autat!!! äitini puolesta, karmea selkäsärky jatkunut jo pitkän aikaa, Jeesus kosketa haavoitetuilla käsilläsi hänen selkäänsä ja paranna!!! Veli on alkoholisti, Jeeesus kosketa ja vapauta hänet alkoholin kahleista, anna vapaus ja pelasta Jeesus rakas!!! Itseni puolesta, on monia sairauksia joihin eivät lääkärit saa hoitoa eikä apua, Jeesus sinä tiedät kaiken vaivani,Jeesus paranna!!! vahvista uskoani, tule Jeesus elämäni Herraksi kaikilla elämäni alueilla!!!Tiedät pahan vatsavaivani, kipeä jatkuvasti, eikä syytä löydetä, Jeesus autathan, Sinä voit, kiitos Jeesus!! Päänsärkyni aivan armoton, Jeesus kosketa ja paranna haavoitetuilla käsilläsi, lääkärien mukaan niska-hartia jännityspäänsärky, muttei hierontakaan auttanut mitään vaivaan, Jeesus sinä yksin voit antaa avun, KOSKETATHAN , Kiitos Jeesus!! Anna Jeesus kallis apusi nyt, kun tuli pikaisesti tehty muutto toiselle paikkakunnalle,äiti jäi kauaksi yksikseen, en pysty käymään hänen luonaan päivittäin, kun ei ole autokorttia, Jeesus tule ja johdata tahtosi tietä, niinkuin olet parhaakseni näkevä!!
  - October 01, 2012
 • koko elämäni aikana ja juuri nyt jälleen kerran minuun kohdistuu syytöksiä(=valheita!) sukulaisten osalta, joihin minulla ei ole osaa eikä arpaa. SYYTÖSTEN TULVA TUNTUU KOVIN, KOVIN RASKAALTA KANTAA, ja tietty ÄÄRIMMÄISEN epäoikeudenmukaiselta> kovasti haluaisin selvitää asiat ERITYISESTI tiettyjen sukulaisteni ja tuttujeni kanssa, rehellisesti sanottuna syvästi epäilen heidän VALMIUTTA ja halukkuutta selvittää asioiden TOTUUDELLISUUS. Olen kyllä tarjoutunut mahd. keskusella asioista> tuloksetta! JUMALAN AVULLA MAHDOTOTTOMASTA VOI TULLA MAHDOLLINEN! >AUTA!AUTA!JUMALA AUTA minua juuri niin kuin parhaaksi katsot! Syytösten tulva saa minussa aikaan vihaa>en haluaisi profisoida sitä eteenpäin, mutta en myöskään halua enää tästä eteenpäin patoa/kanavoida vihaa sisälleni. Kiltteydestä kun kipeä olen>tähän saakka olen kapseloinut vihan itsevihaksi ja sen seuraukset ovat olleet minulle itselleni tuhoksi. Haluan VAPAAKSI TUOSTA sairaasta "KILTEYDESTÄ KIPEÄ"-syndroomasta! haluan terveet ja minulle passelit ja TEHOKKAAT keinot ja tavat purata pois sisälläni olevaa menneidyyden(tunne)kuonaa=myrkkyä! haluan asettaa terveet rajat narsisti läheisilleni! AUTA JUMALA!AUTA minua eheytymään sellaiseen TERVEESEEN tilaan mikä vapauttaa minussa sitä tervettä hyvää joka on hyväksi niin minulle itselleni kuin KAIKILLE LÄHEISILLENI! mahe
  mahe - September 29, 2012
 • Rakas Jumala kiitos kun kuulet rukoukseni ja hätäni.Poikaystäväni taitaa olla alkoholisti. Hän juo usein ja paljon. Hän kohtelee minua huonosti, haukkuu, loukkaa, valehtelee, käyttäytyy aggressiivisesti,( on lyönyt, repinyt vaatteista ja hiuksista humalapäissään, mutta ei tunnu muistavan mitään tai sitten muistaa, mutta kieltää kuitenkin kaiken, syyttelee asioista mitä en ole tehnyt ja väittää, että minä kohtelen häntä huonosti... Olemme olleet yhdessä kaksi ja puoli vuotta ja saman katon alla asuttu vuosi. Pitkään on mennyt huonosti ja kärsin tässä suhteessa, mutta en haluaisi erotakkaan koska rakastan häntä kaikesta huolimatta. Olen hänet jättänyt muutamankin kerran, mutta palannut takaisin. Pyydän rakas Jumala, että tekisit hänestä hyvän ja raittiin ihmisen, että hän kääntyisi puoleesi,ihmisen joka ei enää juopottelisi samaan tapaan eikä kohtelisi minua ikävästi. Toivon, että voisimme jatkaa yhdessä ja, että mieskin haluaisi sitä, koska en tiedä enää mitä hän haluaa. (Pastorin kommentti - Rakastamalleen ihmisellä haluaa hyvää - sen tämäkin rukousaihe osoittaa. Nimenomaan siksi pitäisi antaa tämänkin poikaystävän saada kohdata todellisuus sellaisena kuin se on - todellisuus, että se mitä hän tekee ON väärin ja niin EI voi jatkua, vaikka Jeesus voi parantaa tilanteen. Sitten kun poikaystäväsi elämäntilanne on selkeästi muuttunut, voi harkita yhteistäkin tulevaisuutta, mutta ei näillä eväillä. Hyvä rukousaiheen jättäjä, etsi joku, jonka kanssa voit arvioida tilannetta luottamuksella tästä eteenpäin, esim. tukiluuri.fi, 044 7050700)
  - September 19, 2012
 • hei, pyytäisin rukousta vaimoni puolesta. vaimolla on tosi paha olo, hän viiltelee itseään ja usein uhkailee itsemurhalla. hän on väkivaltainen myös minua kohtaan. tämän jälkeen jos en kykene olemaan "normaalisti" hän suuttuu entistä enemmän. tuntuu että olen umpikujassa. Herra auta! vaimo uhkailee myös avioerolla ja suuttuessaan puhuu ihan mitä sattuu, viimeksi eilen että hän aikoo joka päivä olla minulle todella ilkeä koska olen hänen mielestään tekopyhä. minua pelottaa myös että en enää itse jaksa tilanteessa. tai että vaimo tekee itselleen jotain todella pahaa. myös oma paha olo on kasvanut jo todella isoksi, viimeiset puoli vuotta sydämessä on tuntunut joku pistävä kipu vaikka olemme vasta kolmekymppisiä. tuntuu että vaimon kanssa ei voi puhua mistään asiasta, hänellä on niin heikko itsetunto, kaiken hän ottaa aina syyttelynä itseäään kohtaan. Herra, auta meitä!
  Mikko - September 15, 2012
 • Pyydän rukousta rahatilanteemme parantumiseksi. Meillä on rästissä laskuja ja velkaa, eikä palkkatulo tunnu riittävän. Jos joku voisi rukoilla kanssamme, itse rukoilen lähes koko ajan, ja uskon, että rukoukseni kuullaan. Taivaan Isä on ennenkin kuullut rukoukseni, kiitos siitä.
  P Saarinen - September 13, 2012
 • Hei rakkaat ! Voitteko rukoilla minun ja tulevan puolisoni puolesta. Meille on häät tulossa 20.10 ja meillä on rahat totaalisesti loppu. Minulta loppui työt odotettua aikaisemmin ja seuraavat työt alkavat vasta syyskuun lopulla. En siis saa melkein 1kk rahaa melkein ollenkaan. En tiedä miten elän tämän ja ensi kuukauden kun rahaa ei vaan ole. Ruokakulut/sormus/tilavuokrat ja hääkukat ovat maksamatta. Tarvitsen paljon rukousta, että saisin nukkua yöni kunnolla eikä tarvitsisi mistään murehtia, vaan Herra vastaisi ja antaisi minulle rauha. Pyydän rukoilkaa asian puolesta! Haluan nukkua yöni hyvin :)
  Eve - September 05, 2012
 • Työtilanteelleni pyydän rukousapuja... tarvitsen työtä lisää etten mene konkurssiin. Jeesus Auta !Kiitos että kuulet rukoukseni.
  - August 28, 2012
 • Pyydän esirukousta oman perheeni puolesta. Pitkään jatkunut aviokriisi on vienyt voimani. Rukoilen, että Jumala antaisi voimia tähän tilanteeseen, ja näyttäisi oikean tien, josta kulkea. Sekä auttaisi tekemään oikeita ratkaisuja.
  - August 19, 2012
 • KOLMIYHTEINEN JUMALA suojele ja varjele Peten ihmis-suhteita ja anna hänen onnistua tässä alkavassa nais-suhteessaan, kumpa se olisi juuri tämä nainen SE OIKEA jonka kanssa Pete VIIMEINKIN pystyisi toteuttamaan toiveensa;SUUREN HAAVEENSA elämänkumppanista ja omista lapsista, ihka omasta perheestä. Kunpa tällä naisella olisi yhtenevät haaveet Peten kanssa yhteisistä lapsista ja perheestä. Ellei näin ole anna sen paljastua pikinmiten ja ANNA PETEN (ja Pekankin) ELÄMÄÄN NAINEN JOKA HALUAA RAKKUDESTA JAKAA TÄMÄN PETEN (+Pekan) HAAVEEN ELÄMÄNKUMPPANISTA ,YHTEISISTÄ LAPSISTA, OMASTA PERHEESTÄ helena
  helena - August 13, 2012
 • Voitteko muistaa rukouksin erästä tunne-elämältään häiriintynyttä, luonnevikaista naista. Että Jumala parantaisi hänen lapsuutensa traumat ja luonnevian ja antaisi hänelle terveen, tasapainoisen ja ehjän tunne-elämän, käytöksen ja luonteen.
  h makkonen - August 11, 2012
 • Jeesus, auta minua suhtautumaan oikein erääseen henkilöön, joka koettaa auttaa ja neuvoa minua! Kiitos hänestä!
  nimimerkki "Jöröjukka" - August 10, 2012
 • Anna Herra minulle viisaat, hienovaraisen rehelliset, osuvat sanat, ....syvää ymmärrystä ja anteeksiAntoa, AITOUTTA..... tule Kristus minun ja Peten seuraavaan(/seuraaviin)kohtaamisiin, niin että meistä voisi tulla YSTÄVÄT toisillemme..... helle
  helle - August 08, 2012
 • Pyydän esirukousta Nealle epilepsiasta parantumiseen.
  - August 07, 2012
 • Rakas Jeesus anna minulle elämänkumppani. Aika menee ihan hukkaan netin edessä etsiessä, kirkossakaan kukaan ei halua tutustua toisiinsa. Jeesus jos Sinulla on minulle joku, kerro se jotenkin, että en hukkaisi aikaani turhaan. Voisin sillä ajalla harrastaa liikuntaa. Ota myös pois minulta liikasyömisen himo ja epäterveellisten ruokien himo, olisivat niin vastenmielisiä että en pystyisi syömään.
  sirpa - July 23, 2012
 • Esirukouspyyntöni koskee oman seurakunnan löytämistä.Olen muutanut perheeni kanssa keskisuomesta Tampereelle.Itse olen ollut uskossa jo vuosien ajan mutta mieheni on tullut hiljattain ja nyt olisi tarpeessa löytää oma seurakunta.Itse olemme asiaa rukoilleet mutta tahtoisimme myös saada asiaan muitten rukousapua.Kiitos!
  Katri Lahtinen - July 17, 2012
 • Sairastuin aivoverenvuotoon 5/2008. Olen toipunut hyvin ja tullut uskoon 2009-2010. Olen kuitenkin ollut yksin suurimman osan elämästäni. Ei minulta ole kavereita puuttunut, mutta vaimoa tai tyttöystävää ei ole. Pyydän teidän rukoilevan minun löytävän sen naisen, josta tulee vaimoni! Toinen rukouspyyntöni: veljeni on ollut uskossa 90-luvun alkupuolelta.Hän on mm gospel-muusikko. Hänen vaimonsa on luterilainen pappi ja heillä on 3 lasta. Veljeni sai saman kohtalon kuin minä viime vuonna. Hänen puhekykynsä heikentyi ja hänen liikkumisensa on vaivalloista. Pyydän teidän rukoilevan sitä, että veljeni parantuu niin hyvin kuin mahdollisa ja niin pian kuin on mahdollista! Lisäksi voimaa ja rohkeutta hänelle ja hänen perheellensä! Kolmas asiani ovat vanhempani: isäni ei usko Jeesukseen vaan yhteen jumalaan. Äidistäni en tiedä, mutta luulen hänen uskovan isäni tavoin. Pyydn teidän rukoilevan sitä, että vanhempani löytäisivät: Jumalan, Jeesuksen ja Pyhän Hengen! Kiittämistäkin voitte rukoilla! Olen kiitollinen, että olen toipunut näin hyvin, eikä minulle ole jäänyt liikkumisvaikeuksia! Olen kiitollinen siitä, että veljeni on hengissä ja siitä, että hänen vaimollaan on laaja suku ja he ovat uskossa kuten veljeni, minä ja hänen perheensä! Olen kiitollinen vanhemmistani: he ovat olleet tukenamme sairauksiemme aikana ja he ovat olleet naimisissa jo yli 40 vuotta. He rakastavat toisiaan ja meitä! Kiitos myös teille tästä palvelusta! Olen postittanut näitä rukouspyyntöjä muulle. Myös englannin kielisille sivustoille
  Olli-Pekka Ollikainen - July 10, 2012
 • Pyydän esirukousta läheisteni ja itseni puolesta. Olemme kaikki taloudellisissa vaikeuksissa. Jeesus auta. Auta meitä näkemään, mitä haluat tällä tilanteella puhua ja anna viisautta ja johdatusta selviytyä. Perheessämme on erityisen paljon ollut sairautta. Pyydän, että Herra antaisi rauhan kaikkiin elämän alueisiin. Kiitos huolenpidosta tähän asti.
  - May 22, 2012
 • veljeni tilanne velkojensa kanssa on liki toivoton,ei saa velkajärjestelyä,ulosottomies vaatii talon ja maan myyntiä.veli on kaljaan menevä,ihmissuhde naisystävään ei paras mahdollinen.Ihmettä kai toivon. Itselleni toivon kärsivällisyyttä veljeni kanssa ja rakastamisen kykyä
  e******** v********* - May 21, 2012
 • Olen taistellut paholaista vastaan tämän vuoden. Haluaisin pyytää rukouspyynnön että paholainen jättäisi minut rauhaan.
  R J - May 04, 2012
 • Olen ollut miesystäväni kanssa yhdessä pari vuotta ja yhdessä ollaan asuttu 8 kuukautta. Mies käyttää alkoholia ihan liikaa ja liian usein. Hän juo joka viikonloppu yleensä sen kolme päivää ja välillä viikollakin. Hän kohtelee mua huonosti, satuttaa, loukkaa, haukkuu ja syyttää kaikesta. Hän ei ota mua huomioon eikä pidä lupauksistaan kiinni ja valehtelee ja keksii juttuja. Hänestä on tullut inhottava ihminen ja kun hän juo niin mikään ei ole hyvin. Joudun usein menemään kaverin luo yöksi kun hän alkaa juomaan koska hän tuo meille porukkaa usein jatkoille yöllä ja en jaksa katsella hänen touhujaan. Rakas Jeesus vapauta mieheni alkoholista ja tee hänestä hyvä ihminen. <br><br> Pastori Orvo Miettisen kommentti: Herra pystyy parantamaan monenlaisista riippuvuuksista. Se vaatii kuitenkin ihmiseltä itseltään sen, että hän suostuu parannettavaksi. Vapautuminen voi tapahtua hetkessä tai olla monen taistelun takana. Tuntematta tilannetta tai henkilöitä: Suosittelen tämän rukouspyynnön jättäjää toimimaan selkeästi ja viivyttelemättä niin, että oma elämä säästyy eikä jatkamaan tällaisessa suhteessa. Jos/kun mainittu mies vapautuu todistettavasti riippuvuudesta, voi suhdetta harkita uudelleen, mutta kehoitan siinäkin suureen harkintaan.
  - April 25, 2012
 • Olen 30 vuotias mies ja kärsin tällä hetkellä pahasta masennuksesta ja unettomuudesta. Haluaisin tehdä paljon asioita elämässäni vielä,mutta tällä hetkellä olo on kuin betooniin valettu.Tämä olo on ihan kauheeta on pahoja henkisiä ja fyysisiä kipuja.Haluisin, että minut puolestani rukoiltaisiin.
  Perti K - March 13, 2012
 • muistakaa rukouksissa sydän oireista kärsivää naista että Jumala parantaisi.
  annemari kallio - March 08, 2012
 • Siskoni ja hänen hyvä ystävänsä ovat menossa eräälle neljä päivää kestävälle seurakunnan nuorten leirille. He eivät ole varmoja uskostaan, mutta ovat kiinnostuneita Jumalasta, seurakunnasta jne. Pyydän rukousta heidän puolestaan, että Jumala kohtaisi heitä ja he tulisivat uskoon leirin aikana. Ja että leiristä tuli muutenkin hieno ja ikimuistoinen kokemus. Siskoni ja hänen ystävänsä kun eivät ole vielä ikinä osallistuneet mihinkään vastaavaan eikä heillä ole kunnon seurakuntasuhdettakaan. Rukoilkaa Jumalaa, että leiristä tulisi vahva ja elämäämuuttava kokemus heille, ja tietysti myös muillekin, jotka sinne tulevat, ja että muutenkin kaikki menisi hyvin.
  Matti - January 25, 2012
 • Vedämme kaverini kanssa rukouspiiriä lukiossamme. Pyydän, että rukoilisitte sille siunausta ja Pyhän Hengen läsnäoloa, ja että Jumala antaisi meille rohkeutta sekä keinoja ja tilaisuuksia tavoittaa myös vielä uskosta osattomia nuoria. Rukoilkaa myös että Jumala kaataisi kaikki esteet rukouspiirin toiminnan tieltä, että se saisi jatkua koko sen ajan, kun olemme ystäväni kanssa lukiossa, ja että myös aikanaan, kun valmistumme meidän työllemme löytyisi seuraajia, jotta rukouspiiri voisi aina olla osa kouluamme. Rukoilkaa, että Jumala kohtaisi ihmisiä piirimme kautta ja vetäisi heitä puoleensa. Rukoilkaa myös kaikkien muiden eri kouluissa toimivien rukouspiirien tai muiden vastaavien puolesta.
  Josefina - January 16, 2012
 • Isälle uskoontuloa ja huolenpitoa ja uutta puolisoa.Äiti kuoli pitkä sairauden murtamana.Siksi pyydän että hän saisi nyt apua ja lohdun suruun.
  - January 15, 2012
 • parantumista masennuksesta ja että pääsisin kotiympyröistä jonnekin "tuulettumaan",vaikka kylpylään 3-7 vrk.kaikki,mikä ennen oli kivaa,nyt tympii.esim kuntosalilla käynti,se voi johtua osaltaan siitäkin, että sielläkin on aina samat tutut naamat,joita näen päivittäin.
  - January 14, 2012
 • Rakas jeesus pyydän apua parisuhteeseen. Mies on hyvin viinaan menevä tapaus. Aina vaan menossa kun joku pyytää, ei välitä mitä mä ajattelen eikä ota huomioon. Hän on välillä todella loukkaava ja inhottava. Hän ei pidä yhtään lupauksistaan kiinni myöskään. Satuttaa ja loukkaa kerta toisensa jälkeen. Pyydän, että sinä rakas Jeesus vapautat hänet alkoholista, tai, että hän ainakin vähentäisi juomista ja alkaisi käyttäytymään kunnolla niinkuin parisuhteessa kuuluukin. Pyydän myös itselleni rohkeutta ujouteen. Haluaisin pystyä keskustelemaan asioista avoimesti ja kunnolla, mutta ujous estää. Se myös aiheuttanut välillemme väärinkäsityksiä ja surua. Kiitos jeesus, että kuulet pyyntöni.
  - December 08, 2011
 • Rukouspyyntö mielenterveyteni parantumisen puolesta, minulla on isäni hahmo päässäni. Akin ja minun suhteen puolesta, A:n selän parantumisen ja uskoontulon puolesta. Oman uskoni uudistumista. kiitos.
  anne - December 04, 2011
 • Toivon että rukoilisitte puolestani, että parantuisin ja voisin elää onnellisena sekä antaa kaiken anteeksi.
  Anssi - November 15, 2011
 • Pyydän esirukousta miesystävälleni. Tuntuu, että hän ei ota mua kauheasti huomioon. Juoksee baareissa aina kun joku vaan pyytää. Tuntuu välillä, että se on sille tärkeämpää kuin viettää aikaa mun kanssa. Hän ei pidä lupauksiaan myöskään. Jos sovitaan jotain niin sovitut asiat jää kun hän menee baariin. Hänellä on myös naispuolinen ystävä jonka hän on tuntenut vuosia. Sanoo, että he ovat vain ystäviä, mutta en jaksa uskoa siihen. Tämä nainen soittaa miehelle usein ja pyytelee baariin ja olen nähnyt kun hän on yrittänyt lähennellä miesystävääni. Toivon, että mies ottaisi mua enemmän huomioon ja vähentäisi baarissa juoksemista ja pitäisi kiinni lupauksistaan. Meillä on ollut vaikeaa ja väärinkäsityksiä ja ongelmia on ollut paljon koska emme ole puhuneet asioista. Toivon molemmille myös siihen rohkeutta, että pystyisimme keskustelemaan kaikesta avoimesti.
  - November 01, 2011
 • Asunto meni alta reilu kuukausi sitten, olen siitä asti asunut poikaystävän luona. Yhteenmuutto ei ollut vielä ainakaan suunnitelmissa, mutta poikaystävä on sanonut,että haluaisi asua yhdessä. En ole sopeutunut tilanteeseen enkä pysty luottamaan häneen täysin, koska kaikenlaista on tapahtunut. Olen nyt vajaan viikon majaillut kaverin luona miettimässä asioita. Mielelläni jatkaisin yhteiseloa poikaystävän kanssa. Hän ei kuitenkaan ole vastannut enää viesteihin eikä ole ottanut yhteyttä. Pelkään, että pilasin koko jutun kun lähdin miettimään asioita. Ennenkin olen aikalisän ottanut, mutta aina on jatkettu yhdessä parin vuoden ajan. Pyydän jeesus, että autat meitä selvittämään asiat ja juttu jatkuisi ja voisimme asua yhdessä. Tarvitsen myös rohkeutta keskustella hänen kanssaan asioista ja haluaisin oppia luottamaan häneen. Pyydän rukousta myös hänelle, että, ottaisi mua enemmän huomioon ei loukkaisi ja puhuisi asioista enemmän. Olen niin väsynyt ja surullinen tähän tilanteeseen ja en tiedä mitä ajatella kun hän ei ota yhteyttä. Kiitos jeesus, että kuulet rukoukseni.
  - October 09, 2011
 • Rukouspyyntö mielenterveyteni parantumisen puolesta, minulla on isäni hahmo päässäni. akin ja minun suhteen puolesta, akin selän parantumisen puolesta, synnynnäinen vika. kiitos. anne.
  - August 21, 2011
 • Rakas jeesus, miesystävän kanssa ollaan saatu asioita selvitetyksi ja välillä näyttää tulevaisuus valoisalta meille. Kuitenkin asioita on vielä selvittämättä. Toivoisin selkyyttä asioihin enemmän. Meille kommunikointi ollut vaikeaa siihen pyytäisin rohkeutta. Asiat näyttäisivät paljon paremmilta uskoisin jos pystyisimme puhumaan niistä avoimemmin. Mies tarvitsee myös siihen rohkeutta. Meillä paljon hiljaisuutta kun olemme selvinpäin. Toivon, että pystyisimme puhumaan niin iloisista kuin ikävistäkin asioista ja asioista yleensäkkin. Puhumattomuus on vain tuonut välillemme pahaa mieltä ja paljon väärinkäsityksiä. Mies puhunut yhteen muutosta ja kihloistakin, mutta en tiedä onko hän tosissaan koska ei ole niistä selvinpäin puhunut, jos on niin toivon, että hän selvinpäinkin pystyisi puhumaan niistä. Kiitos rakas jeesus, että kuulet rukoukseni.
  Anna - August 17, 2011
 • Minulla on avioeroasiat edessäni. Pyydän esirukousta puolestani, että saisin voimaa ja tukea tilanteessani. Mieheni on alkoholisti ja pahoinpitelyjä minua kohtaan on ollut useita, niin ,että joudun sairalaan kirurgian plk:lle selkä- ja lonkkaleikkaukseen.On viime hetki jo ottaa ero. Pyydän esirukousta näiden kaikkien esilletuomieni asioiden puolesta.Ja että saisin uuden tarkoituksen,ja voimaa näihin asioihin.
  Jaana ******* - August 13, 2011
 • Minulla ei ole varaa hammaslääkäriin. Olisi todella iso korjaus ja muutos edessä. Jeesus vaikuta, että saisin hampaani kuntoon, että voisin laulaa ja hymyillä vielä. Pyydän Sinulta Jeesus myös uskovia ystäviä. Anna uskonvahvistusta, johdatusta ja voimia elämääni. Anna voimia ja ymmärrystä raamatunlukuun. Viisautta ja oikeita sanoja kaikkiin kohtaamisiin ihmisten kanssa.
  sirpa - August 10, 2011
 • Haluan tuoda Jeesukselle erään naisen, joka on kauan vastustellut ja vihannut kaikkea hengellistä ja Jeesukseen liittyvää, mutta joka kuitenkin on Jumalan kutsun alla. Hänellä on ollut paljon vastoinkäymisiä viimeaikoina, mm kiusatuksi joutumista, pelkotiloja, huolia jne. Voitteko rukoilla hänen puolestaan, että Jeesus pelastaisi tuon naisen ja hänen vanhemmat ja armahtaisi ja siunaisi koko sitä sukua ja perhekuntaa? Kiitos muistamisesta.
  Henna - July 27, 2011
 • Tarvitsen kipeästi esirukousta. Vanhin lapseni kuoli liikenneonnettomuudessa, hautajaiset ovat jo ohi. Mutta se suru ja ikävä välillä niin viiltävää. Ja että muut nuoreni jaksaisivat käydä surun läpi...heidän ikävänsä ja surunsa on niin suuri, että äitinä meinaan pakahtua ihan. Ainakin välillä. Terv. sinikka
  sinikka - July 26, 2011
 • Pyydän esirukousta itselleni ja miehelle jota olen tapaillut toista vuotta. Läheisiä olemme olleet, mutta sekavaa kaikki ollut alusta asti. Tuntuu, että mies ihan hukassa tunteidensa kanssa ja siinä mitä haluaa. Välillä läheinen, välillä taas etäinen, välinpitämätön ja käyttäytyy inhottavasti ja loukkaa ja satuttaa. En tiedä miksi hän käyttäytyy niin. Keskustelu hänen kanssaan ei tunnu johtavan mihinkään, asiaan ei tule selkyyttä. En tiedä mitä tehdä ja miten toimia kun en tiedä missä vika. Tuntuu, mut elämässään haluavan pitää, mutta en jaksa enää tällaista. Toivon, että saadaan välit kuntoon ja asioista puhuttua ja sitä, että tilanne ei jatkuisi aina vaan yhtä sekavana.
  Anna - July 23, 2011
 • Loma alkaa maanantaina,olisipa se rentouttava.Olen ollut väsynyt viime aikoina!! Rukoillaan isäni puolesta.Hän jäi keväällä leskeksi ja on vaikeaa.Hän ei ole uskossa,vielä. Kiitos rukouksesta!
  jarkko - July 08, 2011
 • Hei ! pyytäisin rukousta vaikeiden sisarsuhteiden vuoksi,... - meitä on kolme sisarta ja vanhempamme ovat jo kuolleet,... - minä olen keskimmäinen ja asun yksin, molemmat siskoni ovat naimisissa ja heillä on lapsia,... - ongelma on vanhemmassa siskossani; hän sanoo olevansa temperamenttinen, mutta minusta hän on yksinkertaisesti luonnehäiriöinen,... - hän on ihan vähän aikaa sitten pannut välit poikki kanssani, koska rohkenin puolustaa rajojani,... - minusta tällainen ei ole mikään hyvä syy panna välejä poikki, asioista pitäisi voida keskustella,... - jotta tulisin toimeen tämän vanhemman siskoni kanssa, mun pitäisi taantua lapsen tasolle ja unohtaa aivot kotiin,... - nuorempi siskoni on kylmä (oli nuorempana lämpimämpi), tosin hän voi olla väsynyt, koska hänellä on kolme teini-ikäistä tytärtä,... - mutta minusta hän on liian kylmä,... - epäilen usein hänen käyttäneen miehineen mua hyväksi perinnönjaossa,... - pyytäisin lisäksi rukousta inhottavan miestutkijan takia (täällä töissä),... - hän pyrkii provosoimaan ja härnäämään melkein kaikkia naisia täällä töissä,... - hän pelaa erilaisia rooleja, joten esimiehet eivät huomaa tällaista käytöstä,... - olen puhunut tästä asiasta esimiehille, käynyt työterveyshuollossa, yrittänyt jopa puhua tälle miehelle itselleen, mutta hän vain kylmästi kääntää selkänsä, vaikka sitten jatkaakin minun häiritsemistäni,... - en ole kiinnostunut tästä miehestä, enkä usko, että se on rakkautta hänenkään puoleltaan,... - olen viestittänyt esimiesten kautta tälle miehelle, että hänen käytöksensä minua kohtaan on ei-toivottua,... - pyydän myös rukousta univaikeuksien vuoksi,... - kiitos rukouksesta,... - terv. Tarja
  Tarja ***** - June 28, 2011
 • Pyydän esirukousta. Jeesus haluan kohdata Sinut ja tulla elävään uskoon. Pelasta ja paranna minut väsymyksestä ja katkeruudesta menneisyyteen. Auta en jaksa yksin. Johdata että löytäisin elämääni tarkoituksen, sinun tarkoituksesi. Jeesus vaikuta niin että voisin kohdata Sinut ensi viikonlopun kesäjuhlilla ja että voisin saada henkilökohtaista rukousta.
  sirpa - June 28, 2011
 • Pyydän esirukousta ja Jumalan puuttumista vaikeaan elämäntilanteeseeni. Puolisoni on jatkuvasti ilkeä minua kohtaan: raivoaa, mitätöi ja alistaa. Hän ei ole psyykkisesti tasapainossa. Pyydän selkeää Jumalan johdatusta tilanteeseen. Olen laittanut Jumalalle kaksi merkkiä asian suhteen, joista toinen on jo toteutunut.
  - June 26, 2011
 • Pyydän rukousta erään miehen puolesta, että Jumala johdattaisi hänelle puolison, jos se on Hänen tahtonsa. Meidän perheelle elävää uskoa Jeesukseen ja jos Jumala hyväksi näkee, saisimme perheenlisäystä, jota olemme jo vuosia rukoilleet ja toivoneet. Läheistemme ja rukouskohteitteemme puolesta, että he ennen kaikkea pelastuisivat.
  - June 13, 2011
 • rukousaihe mielenterveyteni parantumisen puolesta, uskoni uudistumisen puolesta, että pääsisin vapaaksi. kiitos.
  - May 19, 2011
 • Eräs minun ystäväni on kovia kokenut, uskosta osaton nuori nainen, josta on profetoitu, että hän tulisi joskus uskoon. Olen rukouksin häntäkin kantanut Herran eteen jo kauan. Voitteko muistaa rukouksin sitäkin, kun annoin hänelle erään sielunhoitopalvelun yhteystiedot, että niistä löytyisi oikeanlainen kristitty ihminen hänen puolestaan rukoilemaan ja auttamaan häntä hänen monissa sairauksissaan ja vaivoissaan. Kerroin hänelle Jeesuksen rakkaudesta ja että juuri sitä mikä kadotettua on, Jeesus on tullut etsimään ja pelastamaan ja että hän voi Jeesukselta vain saada avun myös mielenterveyden ongelmiinsa. Voitteko rukoilla, että hän tulisi uskoon ja oppisi luottamaan Jumalaan ja Jeesukselle nekin elämänsä osa-alueet jättämään, jotka hänen itsensä voi olla vaikea kohdata ja myöntää omalta kohdaltaan? Ja että Jeesus saisi muuttaa ja eheyttää hänetkin.
  ***** ********* - May 15, 2011
 • J*** S**** ilmoitti minulle että jättämässä minut ja muuttamassa kiirastorstai Kotka asuma lopullisesti ja avioero tule aikana. Olen itkenyt kyynelet ei hakua loppua miksi Jumala ei auta rakastan J**. Pyytään rukousta että J**** S**** jäisi kotiin se muutto ei ole välttämätön. J*** ei halua sopia minun kanssa ei mitään. Olen häntä pyytänyt armoaika ja ei ole auttanut. Pyytään rukousta että avioliito säilyisi ja J*** S**** yrittäisi vielä olla avioliitossa minun kanssa ei juo alkoholi ei käy missä kapakoissa ei flirttaile, kiukuttelen kyllä. J*** S*** on uskovainen mies MIKSI??? Pyytään rukousta että J*** S*** ei tekisi sitä, että rakkaus tulisi sydämen että yrittäisi vielä olla ja omat pelisäännöt laitta ma olen ihan poikki itkenyt rakastan häntä. Pyytään rukousta että avioero peruuntuisi. Kiitos J*** vaimo *****
  **** ******* - April 20, 2011
 • Kiitos Jumalalle tästä ihmeestä,että olen raskaana! Se on ihan alussa 6 viikolla,pyytäisin rukousta että kaikki menisi raskaudessa hyvin. Myös mieheni puolesta,että hän saisi mielenterveysongelmiinsa apua.
  - April 07, 2011
 • Voisitteko muistaa rukouksin henkilöä, jolla on paljon töitä ja kiireitä ja muutenkin vaikeaa elämä. Hän on ollut ärtynyt ja purkanut sitä ärtymystään toisiin ihmisiin. Monet ovat kokeneet hänet vaikeaksi ja mm epärehelliseksi ja hänellä on ollut konflikteja monen kanssa. Voitteko siunata häntä rukouksin ja rukoilla, että Jeesus saisi koskettaa ja kohdata ja pelastaa hänet ja hoitaa ja parantaa nuo sielun haavat jotka tuon käytöksen aiheuttaa. Kiittäkää jo etukäteen siitä, kun Jeesus tahtoo armahtaa ja pelastaa ja hänkin on Jeesukselle rakas. Rukoilkaa myös minulle pitkämielisyyttä ja ymmärrystä häntä kohtaan.
  Nimeä ei julkaista - March 30, 2011
 • rukoilkaa taloudellisen ahdinkoni puolesta.olen velkakierteessä ja silti jää osa laskuista maksamatta. rukoilkaa myös perinpohjaista uudistumista minulle ja vapautumista katkeruudesta,kateudesta,juoruilusta, valehtelusta jne.
  - March 27, 2011
 • Jumala parantaisi Suvin ja Annen vakavat sairaudet. Vaikka lääkärit ovat nostaneet kätensä pystyyn, Jumala voi!! Myös että tämä kaikki koituisi heidän ja läheistensä pelastukseksi.
  Jumala voi! - March 23, 2011